Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή: Εξαιρετικά ανεβασμένα τα ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος – Ο μέσος όρος αγγίζει το διψήφιο!

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή: Εξαιρετικά ανεβασμένα τα ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος - Ο μέσος όρος αγγίζει το διψήφιο!

Συγκριτικό μεταξύ των δημοσκοπήσεων του 2014 και των σημερινών φιλοξενεί η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η εκτίναξη των ποσοστών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, που προκαλεί τον τρόμο και τον παροξυσμό των πολιτικάντηδων.

Στο συγκριτικό και τον αντίστοιχο μέσο όρο των δημοσκοπήσεων, βεβαίως, σταχυολογούνται οι πιο κοντινές στην πραγματικότητα για την αποφυγή της αποκαλύψεως της μεθοδολογίας χειραγωγήσεως της κοινής γνώμης από τους δημοσκόπους.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το γεγονός ότι τότε οι πιο έγκυρες των δημοσκοπήσεων έδιναν μέσο όρο 6,2% στην Χρυσή Αυγή, ενώ τώρα ο αντίστοιχος μέσος όρος ανέρχεται στο 7,8% δείχνει ξεκάθαρα τα κίνητρα πίσω από τον τρόμο των πολιτικάντηδων, την προσπάθεια… εξώσεως από την Βουλή, με την ταυτόχρονη επιχείρηση «Χρυσαυγιάδα» που στήνεται από τα ΜΜΕ.

Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει, πλέον δεν μπορούν να το κρύψουν όπως κάνανε άλλοτε και έτσι δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη ότι στο προσεχές μέλλον θα προβούν σε σειρά μεθοδεύσεων για να το αντιστρέψουν αυτό και να καταστήσουν το, αγαπημένο της διαπλοκής, ΠαΣοΚ τρίτο κόμμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sarwnei-h-chrush-augh-ejairetika-anebasmena-ta-pososta-tou-laikou-ethnikist#ixzz5BRHiohzx

Exit mobile version