Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική πορεία Εθνικιστών Σέρβων στο Βελιγράδι ενάντια στο ΝΑΤΟ

Δυναμική πορεία Εθνικιστών Σέρβων στο Βελιγράδι ενάντια στο ΝΑΤΟ

Ρεπορτάζ από την εφημερίδα “Εμπρός”

Το εθνικιστικό ριζοσπαστικό κίνημα «Σερβική Δράση» (Serbian Action) και η «Γενεά της Ταυτότητας» (GenerationIdentity) οργάνωσαν στις 24 Μαρτίου στο Βελιγράδι μια επιτυχημένη εκδήλωση – πορεία ενάντια στην ανίερη «συμμαχία» του ΝΑΤΟ. Η πορεία ξεκίνησε από το ναό του Αγίου Σάββα και κατέληξε στο Γενικό Επιτελείο του Σερβικού Στρατού, όπου βρίσκεται γραφείο του ΝΑΤΟ.

Ακολούθησαν ομιλίες όπως του στρατηγού Božidar Delić, του Zoran Buljugić, του Ρώσσου Albert Andijev και του διοργανωτή της εκδηλώσεως Marko Dimitrijević. Επίσης, ανεγνώσθη από τον συνδιοργανωτή Filip Milinić επιστολή από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής και Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, μέσω της οποίας το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών διεβίβασε την αμέριστη αλληλεγγύη του στους Σέρβους συναγωνιστές.

Στις 24 Μαρτίου λοιπόν, μια ημέρα πριν την επέτειο της Ελληνικής Εθνεγερσίας, οι Σέρβοι συναγωνιστές έστειλαν το δικό τους μήνυμα Ηρωϊκής Αντιστάσεως και Υπερηφάνειας, καθώς οι Σέρβοι στρατιώτες είχαν δείξει ατσαλένιο ηθικό προ ετών στην εισβολή του ΝΑΤΟ. Η Ηρωϊκή Αντίσταση τότε των Σέρβων απέχει παρασάγγας από τις προδοτικές ενέργειες του παρόντος καθεστώτος το οποίο έχει υπογράψει επονείδιστες αντεθνικές συμφωνίες με τους εγκληματίες του ΝΑΤΟ, υποστηρίζει το «θεάρεστο» έργο του γραφείου του ΝΑΤΟ στο Βελιγράδι, και προωθεί βαθμηδόν την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου.

Μέσα σε αυτήν λοιπόν τη μυσταγωγική ατμόσφαιρα των ιερών ασμάτων και σερβικών ύμνων, διαδήλωσαν εθνικιστές και πατριώτες εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή τους στις αντι-σερβικές ενέργειες. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Γιώργος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-poreia-ethnikistwn-serbwn-enantia-sto-nato-sto-beligradi#ixzz5BWREd0eg

Exit mobile version