Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: Έμμεση ομολογία Καμμένου για προσχεδιασμένη απαγωγή των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών σε ελληνικό έδαφος!

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: Έμμεση ομολογία Καμμένου για προσχεδιασμένη απαγωγή των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών σε ελληνικό έδαφος!

Δεν έχει όρια ο εξευτελισμός της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου στο ζήτημα της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών από τους Τούρκους, με τον αρμόδιο-ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ υπουργό Εθνικής Άμυνας να παραδέχεται ευθέως πως η χώρα είναι έρμαιο των διαθέσεων του Ερντογάν!

Συγκεκριμένα και μετά από 32 μέρες αιχμαλωσίας των στρατιωτικών μας, ο Καμμένος τώρα εκμυστηρεύτηκε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως μπορεί να κρατηθούν έως και 15 χρόνια σε τουρκικές φυλακές, καθώς «ο Ερντογάν είναι… τρελός»!

Τις ανωτέρω διαπιστώσεις εντούτοις, δεν τις έκανε προ της επίσκεψης Ερντογάν σε Αθήνα και Θράκη, όταν η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ τον υποδεχόταν με τιμές Σουλτάνου κάνοντας μάλιστα λόγο για νέα εποχή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις!

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο Καμμένος μίλησε για «προσχεδιασμένη σύλληψη» των Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους. Το ερώτημα βεβαίως είναι πως θα μπορούσαν οι Τούρκοι να προσχεδιάσουν την υποτιθέμενη «παραβίαση της συνοριακής γραμμής για μερικά μέτρα από τους δύο Έλληνες», όπως είχε δημοσίως δηλώσει ο υπουργός Άμυνας, υιοθετώντας επί της ουσίας την γραμμή Ερντογάν.

Εκτός εάν χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «προσχεδιασμένη» ο Καμμένος ομολογεί εμμέσως ότι οργανώθηκε τουρκική επιχείρηση εντός ελληνικού εδάφους!

Από την κυβέρνηση των εθνομηδενιστών των οποίων μοναδικό μέλημα είναι η διατήρηση στην εξουσία και στους υπουργικούς θώκους όλα μπορούμε να τα περιμένουμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epibebaiwsh-chrushs-aughs-emmesh-omologia-kammenou-gia-proschediasmenh-apag#ixzz5BXonhpjO

Exit mobile version