Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο κάρφωμα Τσιάρτα σε Τόσκα: «Αν είχες τσίπα, θα είχες παραιτηθεί»

Νέα κάρφωμα Τσιάρτα σε Τόσκα: «Αν είχες τσίπα, θα είχες παραιτηθεί»

Την αρμόζουσα απάντηση έδωσε ο Βασίλης Τσιάρτας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα σχολιάζοντας τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του για τα βίαια περιστατικά ληστειών που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες, δηλώσεις οι οποίες φυσικά αντικατοπτρίζουν την νοσηρή κοινωνικο-πολιτική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπροσώπων του. Αρχικώς ο ανερμάτιστος και ανεπαρκής υπουργός Τόσκας, συγχέοντας τις στοιχειώδεις διαφορές μεταξύ αυτοδικίας και αυτοάμυνας, στοχοποίησε προ ημερών τον ηλικιωμένο απόστρατο (ο οποίος προστάτευσε τη ζωή του και την περιουσία του, προβάλλοντας την αναγκαία κατά το μέτρο άμυνα κατά των ληστών που εισέβαλαν στην οικία του) αναφέροντας επί λέξει: «Εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ».

Δυστυχώς δεν υπάρχουν λέξεις για να σχολιασθεί αυτή η απάντηση – όνειδος, που εκστομίσθηκε από τα χείλη υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος υποτίθεται είναι επιφορτισμένος για την τήρηση του νόμου και την επιβολή της δημοσίας τάξεως. Να θυμίσουμε στον Τόσκα ότι δυστυχώς αυτός και ο ετερόκλητος συρφετός που εκπροσωπεί έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε Φαρ Ουέστ, αφήνοντας χιλιάδες αλλογενών να εισρέουν μαζικώς στην ελληνική επικράτεια, συμμορίες αλλοδαπών και ρομά να λυμαίνονται τις γειτονιές μας και να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών, αποφυλακίζοντας βαρυποινίτες με το Νόμο Παρασκευόπουλου κ.ο.κ. Συνεπώς συνιστά αμετροέπεια αν όχι κατάφωρο εμπαιγμό εκ μέρους του Τόσκα, να ομιλεί για «φαρ ουέστ»…

Σήμερα τα ξημερώματα στη Κηφισιά δύο δράστες επετέθησαν αγρίως σε 52χρονο πυροβολώντας τον δύο φορές στην πλάτη με αποτέλεσμα η κατάστασή του να κρίνεται πολύ κρίσιμη, καθώς υπέστη ρήξη ήπατος. Στο νέο αυτό θλιβερό γεγονός ο Τόσκας σχολίασε ότι δεν ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο… Ο αμετανόητος και προκλητικός λοιπόν υπουργός Προστασίας του Πολίτη κρίνεται επιεικώς κατώτερος των περιστάσεων, σπεύδοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και θέτοντας τις αποστεωμένες «ιδεολογικές» του καταβολές υπεράνω του δημοσίου συμφέροντος.

Την πληρωμένη απάντηση στον Τόσκα, με αφορμή την επίθεση και τον βαρύ τραυματισμό του επιχειρηματία στην Κηφισιά, την έδωσε ο Βασίλης Τσιάρτας από τον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτυώσεως: «Τόσκα καμαρώνεις τώρα με αυτό που έγινε στην Κηφισιά; Αντί να λειτουργείς αποτρεπτικά στους κακοποιούς δυστυχώς λειτουργείς ενθαρρυντικά. Είστε δυστυχώς η χαρά της ανομίας. Αν είχες λίγη τσίπα θα είχες παραιτηθεί. Είστε κυβέρνηση μπάτε σκύλοι αλέστε…»

Η απάντηση Τσιάρτα αντανακλά την άποψη μιας συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας, συμπέρασμα που εξάγεται αβιάστως από τα συνεχή και άκρως αποδοκιμαστικά σχόλια χρηστών μέσων κοινωνικής δικτυώσεως εις βάρος του συριζαίου υπουργού.

Γ.Σ.

Διαβάστε επίσης: Σκληρή απάντηση Τσιάρτα σε Τόσκα που κατηγόρησε τον 88χρονο που προστάτεψε την ζωή του: “Πού ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε;”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikes-oi-dhlwseis-toska-gia-thn-egklhmatikothta-tsiartas-an-eiches-ts#ixzz5BXq0CXhc

Exit mobile version