Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πακιστανός μαχαιρώθηκε από ομοεθνείς του στην Αμαλιάδα

Πακιστανός μαχαιρώθηκε από ομοεθνείς του στην Αμαλιάδα

Αιμόφυρτο στην μέση ενός δρόμου στην Γαστούνη βρήκε ένας αστυνομικός του τοπικού τμήματος έναν 30χρονο πακιστανό, ο οποίος είχε πέσει θύμα επίθεσης από δύο άτομα που τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο αριστερό του χέρι.

Ο τραυματισμένος αλλοδαπός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, αλλά λόγω της διάγνωσης της σοβαρότητας του τραύματός του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε για νοσηλεία. Πριν εισαχθεί στο χειρουργείο, όμως, αποκάλυψε την ταυτότητα των δραστών.

Δυστυχώς, για τους περιθωριακούς εκείνους ανθέλληνες, που παριστάνουν τους «αντιρατσιστές» και τους «αντιφασίστες» και έχουν μετατραπεί σε πολιτικές ερωμένες των πακιστανών και άλλων λαθρομεταναστών, οι δράστες δεν ήταν εγχώριοι «φασίστες» και «ρατσιστές», για να αρχίσουν να παπαγαλίζουν ξανά την γνωστή ηλίθια και ρηχή συνθηματολογία τους, αλλά ομοεθνείς του θύματος, δηλαδή πακιστανοί κι αυτοί.

Πρόκειται για δύο πακιστανούς 18 και 19 ετών (να υποθέσουμε ότι παριστάνουν και αυτοί τα «προσφυγόπουλα»;), οι οποίοι και εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδος.

Το περιστατικό αυτό ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την συμπλοκή μεταξύ των δεκάδων πακιστανών στην Θεσσαλονίκη, δείχνοντας ότι οι εντάσεις ανάμεσα στους πακιστανούς είναι ένα όχι σπάνιο φαινόμενο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pakistanos-machairwthhke-apo-omoethneis-tou-sthn-amaliada#ixzz5BYEshbxX

Exit mobile version