Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο Σαββατοκύριακα «εργάζονται» ένας στους δύο Έλληνες νέους!

Μόνο Σαββατοκύριακα «εργάζονται» ένας στους δύο Έλληνες νέους!

Νέα στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα, τα οποία δείχνουν το μέγεθος της «κινεζοποίησης» των εργαζομένων στην Ελλάδα των Μνημονίων, καθώς και τις μεγάλες διαστάσεις που έχει προσλάβει στην χώρα μας το φαινόμενο των ευέλικτων μορφών εργασίας.

Σύμφβνα με τα στοιχεία έρευνας της Eurostat ένας τους δύο νέους Έλληνες εργαζόμενους δουλεύει μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν προκαλεί εντύπωση ότι η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ηλικίας από 20 έως 34 ετών που εργάζονται συνήθως μόνο τα Σαββατοκύριακα. Το ποσοστό ανέρχεται στο 47% έναντι του 29% που είναι ο μέσος ευρωπαϊκός όρος.

Αυτοί είναι οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ και των πρόθυμων συνοδοιπόρων τους (ΑΝΕΛ), ο οποίος το 2007 εξακόντιζε πύρινες καταγγελίες για το δράμα της γενιάς των 700 ευρώ, που σήμερα τα έχει κάνει 300 ευρώ ή και ακόμη λιγότερα, παίρνοντας… επάξια την σκυτάλη της εθλεοδουλείας στους διεθνείς τοκογλύφους από τους προηγούμενους μνημονιακούς προκατόχους της.

Το βαρέλι της μνημονιακής εξαθλίωσης δεν έχει πιάσει ακόμη πάτο, καθώς τα πράγματα μπορούν να χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mono-sabbatokuriaka-ergazontai-enas-stous-duo-ellhnes-neous.-oi-perissotero#ixzz5BYF9bKtz

Exit mobile version