Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση Kapa Research: Τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Δημοσκόπηση Kapa Research: Τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Λευκή πετσέτα έχουν αρχίσει να ρίχνουν οι συστημικοί δημοσκόποι, οι οποίοι δεν μπορούν πια να κρύψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωσή ως τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα.

Το παραμύθι της δήθεν εκτίναξης του κλεφτοΠασόκ που έγινε “Κίνημα Αλλαγής” έλαβε τέλος και είναι ξεκάθαρο πως οι Έλληνες Εθνικιστές αποτελούν τον τρίτο και ανερχόμενο ισχυρό πόλο στην πολιτική ζωή της Χώρας.

Έτσι, στην δημοσκόπηση της Kapa Research τα κόμματα λαμβάνουν στην πρόθεση ψήφου:

ΝΔ 21,6%
Σύριζα 17,2%
Χρυσή Αυγή 7,8%
Πασόκ 7,8%
ΚΚΕ 6,3%
Ανέλ 2,5%
Λεβέντης 2,3%

Αρχικά, να σημειωθεί πως τα ποσοστά είναι δίχως αναγωγή και περιλαμβάνουν ένα ποσοστό της τάξης 24% αναποφάσιστων, το οποίο σημαίνει πως η Χρυσή Αυγή αγγίζει ή και ξεπερνά το 10%.

Επίσης, γνωρίζουμε πως οι συστημικοί δημοσκόποι κατά κανόνα πετσοκόβουν  τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, άρα είναι ξεκάθαρο πως η διαφορά από το καταρρέον κλεφτοΠασόκ είναι σαφής και μεγαλύτερη.

Τέλος, στην επόμενη – όπως όλα δείχνουν – πεντακομματική Βουλή η Χρυσή Αυγή θα είναι η ισχυρή Εθνική Αντιπολίτευση και η μόνη πολιτική δύναμη ενάντια σε προδοσίες και το ξεπούλημα της Χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-kapa-research-trith-politikh-dunamh-h-chrush-augh-me-dipshfia-p#ixzz5BcOvWpIE

Exit mobile version