Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και ο Κατρούγκαλος έγινε «λαγός» των τούρκων: Να δώσουμε τους τούρκους στρατιωτικούς στον Ερντογάν!

Και ο Κατρούγκαλος έγινε «λαγός» των τούρκων: Να δώσουμε τους τούρκους στρατιωτικούς στον Ερντογάν!

Ένα ένα αποκαλύπτονται τα γιουσουφάκια του Ερντογάν και ξεπροβάλλουν με τις ενδοτικές προτάσεις τους και τα επακόλουθα «επιχειρήματά» τους για να δικαιολογήσουν την προβολή των τουρκικών θέσεων στην ελληνική πολιτική σφαίρα.

Έτσι, ύστερα από τον Κατσίκη των ΑΝΕΛ, ο οποίος δήθεν… γλώσσεψε την μπέρδα του, προτείνοντας η Ελλάδα να αποδεχτεί την ανταλλαγή των τούρκων στρατιωτικών, ήρθε και ο Κατρούγκαλος, ο οποίος πρότεινε επίσης την αποδοχή της ανταλλαγής, αλλά διά της πλαγίας οδού.

Συγκεκριμένα, ο Κατρούγκαλος δεν… μπερδεύτηκε, αλλά επικαλέστηκε την… δημοκρατία, δηλαδή είπε ότι «εάν αποδειχθεί μέσω της διαδικασίας η συμμετοχή τους στο πραξικόπημα δεν δικαιούνται την προστασία που προβλέπει η συνθήκη της Γενεύης και δεν είναι υποχρεωμένη η Ελλάδα να τους δεχθεί στο έδαφός της».

Ουσιαστικά, ο Κατρούγκαλος λέει ότι παρά τις αμετάκλητες αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ο Σύριζα θα πρέπει να αρνηθεί την παροχή ασύλου προς τους τούρκους στρατιωτικούς και ουσιαστικά να τους παραδώσει στον Ερντογάν.

Βεβαίως, τα περί «πραξικοπήματος» είναι πομφόλυγες, αφού ακόμα κι αν οι τούρκοι στρατιωτικοί συμμετείχαν στο πραξικόπημα, αυτό έγινε εναντίον ενός σουλτάνου, συνεπώς δικαιούνται άσυλο. Όμως ο Κατρούγκαλος δεν το λέει γι’ αυτό, το λέει ακολουθώντας ευθέως την γραμμή Ερντογάν.

Εμείς, απλώς να θυμίσουμε τα όσα είπε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σχετικά με το ζήτημα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alfa TV Θράκης: «μια παράδοση των 8 τούρκων στρατιωτικών μετά την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης θα αποτελεί μια πράξη υποταγής, θα μετατρέπει την κυβέρνηση σε γιουσουφάκια του Ερντογάν και δεν θα έπρεπε να γίνει»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-o-katrougkalos-egine-lagos-twn-tourkwn-na-dwsoume-tous-tourkous-stratiw#ixzz5BcPGfLIc

Exit mobile version