Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Μ.Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ.Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Ο Κούλης σε συνέντευξή του είπε πως δεν προεξόφλησε την στάση της ΝΔ απέναντι στο Σκοπιανό και θα κοιτάξει το κόμμα του την πρόταση που θα φέρουν οι Συριζανέλ και αναλόγως θα πράξουν. Κοινώς, μας λέει ότι θα συμβαδίσει με την πρόταση αυτή και ότι είναι υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας. Ας ξεχάσουν λοιπόν όλοι τους γιαλαντζί μακεδονομάχους της ΝΔ, καθώς η παράταξη της ψοφοδεξιάς δεν έχει αλλάξει την προδοτική γραμμή τους ούτε για λίγο. Όπως πριν καιρό, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε πως το ζήτημα με την ονομασία των Σκοπίων σε λίγα χρόνια θα έχει ξεχαστεί, έτσι και ο Κούλης παρέα με τους εθνικά επικίνδυνους φίλους του Τσίπρα και Καμμένο προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους, ο καθένας από το μετερίζι σου και το ζήτημα να ξεχαστεί. Γελιούνται όμως, γιατί οι Έλληνες δεν ξεχνούν την Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα!

Σοφία Β.

Ενημερωτική εξόρμηση του Μετώπου Νεολαίας στο Ν. Ηράκλειο

Το ότι σε αρκετές δημοσκοπήσεις βγάζουν το Κίνημα Αλλαγής τρίτο κόμμα εμένα προσωπικά με ξεπερνά. Δέκατοτρίτο μπορεί και να είναι, όχι όμως και τρίτο ρε παιδιά και μάλιστα να κονταροχτυπιέται με την Χρυσή Αυγή. Όπου και να σταθείς σε καφενεία, στο λεωφορείο παντού μιλάνε για την Χρυσή Αυγή και ότι αυτήν θα ψηφίσουν. Την Φώφη και το απόκομμα της το έχουν κυριολεκτικά γραμμένο και πιστεύω πως στις δημοσκοπήσεις όταν τους τηλεφωνούν το θυμούνται μόνο επειδή τους το αναφέρουν και δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι αυτό! Τέλος πάντων, στην ίδια δημοσκόπηση βέβαια το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων ψήφισε την ακαταλληλότητα και του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, αυτό και μόνο μας λέει πολλά και νομίζω πως εκεί πρέπει να σταθούμε το πόσο ανάξιοι είναι και οι δυο τους, ώστε να διαδραματίσουν τον ρόλο ενός πραγματικού Ηγέτη για τον τόπο αυτό. Τώρα ποιος μπαίνει και ποιος δεν μπαίνει στην βουλή πραγματικά θα το δούμε την περίοδο των εκλογών και πολλοί από τους δημοσκόπους θα τρίβουνε τα μάτια τους και δεν θα το πιστεύουν.

Χρήστος Π.

Χρυσή Αυγή για Ελληνοτουρκικά, Σκοπιανό και Μνημόνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πρέπει να μας προκαλούν οργή τα σχόλια του Τόσκα ότι πρέπει αν μπούνε σπίτι σου να κάνεις ότι κοιμάσαι. Άλλωστε είναι η τακτική της κυβέρνησης αυτή. Θα ξεχάσουμε τις φωτογραφίες που κόσμισαν όλο το διαδίκτυο όπου απεικόνιζαν όλη την κυβέρνηση να κοιμάται στα έδρανα της βουλής; Μπήκαν κλέφτες; Σίγουρα ναι! Τούρκοι, Σκοπιανοί, το ΔΝΤ και άλλοι πολλοί άρα; Ρίχνουμε έναν υπνάκο και το παίζουμε κινέζοι! Μην σας πω θα το καταθέσουν και ως νομοσχέδιο ότι ο ύπνος επιβάλλεται όταν σε έχουν κατακλέψει!

Κώστας Κ. 

Η υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια στους διεθνείς τοκογλύφους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-4-apriliou-2018#ixzz5BheWVNr7

Exit mobile version