Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Καβάλα

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Καβάλα

Τ.Ο Ημαθίας: Ανάρτηση πανό στον οδικό κόμβο της Αλεξάνδρειας

 

Κλιμάκιο συναγωνιστών προέβη τις προηγούμενες ημέρες σε ανάρτηση πανό στον οδικό κόμβο της Αλεξάνδρειας και ταυτόχρονα σε διανομή ενημερωτικού υλικού στους διερχόμενους οδηγούς. Οι αντιδράσεις των διερχομένων οδηγών ήταν παραπάνω από ενθουσιώδεις και πολλοί σταμάτησαν να λάβουν επιπλέον ενημερωτικό υλικό και να συνομιλήσουν με τους συναγωνιστές και να εκφράσουν την αντίθεσή τους  στις προδοσίες της παρούσας συγκυβέρνησης σε όλα τα Εθνικά και κοινωνικά  θέματα. Και από αυτήν την ενημερωτική εξόρμηση καθίσταται βέβαιο ότι όλο και  περισσότεροι Έλληνες στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη!

Την περασμένη εβδομάδα η Τοπική Οργάνωση Καβάλας διεξήγαγε μια ακόμη επιτυχημένη ενημερωτική εξόρμηση. Αυτή τη φορά, σειρά είχε η Νέα Καρβάλη όπου οι συναγωνιστές μοίρασαν έντυπο υλικό και εφημερίδες του κινήματος, σπάζοντας έτσι τη συνωμοσία σιωπής που έχουν επιβάλει τα ΜΜΕ σε συμφωνία με τους ψευτοδημοκράτες.

Από την πρώτη στιγμή οι συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με θέρμη και ενθουσιασμό, υπενθυμίζοντας στους αντιπάλους μας ότι τα ισχυρά κάστρα του εθνικισμού στην Μακεδονία παραμένουν άπαρτα παρά την προπαγάνδα και την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος. Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας είναι εθνική προδοσία και μοναδική λύση σε όλα τα αδιέξοδα των μπολσεβίκων είναι η συστράτευση με τον αγώνα της Χρυσής Αυγής.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-hmathia-kabala#ixzz5BhfcGm6e

Exit mobile version