Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Ισραήλ θα απελάσει τους αφρικανούς λαθρομετανάστες από το έδαφός του και θα τους στείλει Ευρώπη!

Το Ισραήλ θα απελάσει τους αφρικανούς λαθρομετανάστες από το έδαφός του και θα τους στείλει Ευρώπη!

Επί μακρόν αγωνίστηκε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, προκειμένου να αποσοβήσει το σενάριο απέλασης των αφρικανών λαθρομεταστών από το Ισραήλ. Και εν μέρει τα κατάφερε, αφού όπως διαβάζουμε ματαιώθηκε η απέλασή τους.

Μην προτρέξετε, όμως, να σκεφτείτε ότι η Πατρίδα των απανταχού «ανθρωπιστών» και «αλληλέγγυηων» επέλεξε να κρατήσει τους λαθρομετανάστες στα εδάφη της. Όχι, αυτά είναι για τα κορόιδα των «ανοιχτών συνόρων».

Το Ισραήλ, ύστερα από τις εναγώνιες προσπάθειες της συγκεκριμένης ΜΚΟ, αποφάσισε απλώς να μην απελάσει τους λαθροομετανάστες στην Αφρική, αλλά αντιθέτως να τους στείλει στην Ευρώπη και βεβαίως στην Ελλάδα, ως το πιο «φιλόξενο» κορόιδο της Ευρώπης.

Δεν θα αναρωτηθούμε αυτή τη φορά για το «τι λένε οι δικαιωματάκηδες», αφού η «Ύπατη Αρμοστεία» πρωτοστάτησε στις διαπραγματεύσεις για να πάρει η Ευρώπη (και η Ελλάδα) τους λαθρομετανάστες ΚΑΙ του Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-israhl-tha-apelasei-tous-afrikanous-lathrometanastes-apo-to-edafos-tou-k#ixzz5BhhQDksI

Exit mobile version