Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο τραγικός Δημήτρης Καμμένος προτείνει στους ηλικιωμένους που ξυλοκοπούνται από ληστές να μάθουν… καράτε!

Ύστερα από τα δύο συνεχόμενα περιστατικά, του 88χρονου που πυροβόλησε και τραυμάτισε τους εγκληματίες που εισέβαλλαν στο σπίτι του και του 52χρονου που δεν τους πυροβόλησε και εν τέλει χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, αφού τον πυροβόλησαν αυτοί, πολύ συζήτηση έγινε στα εσωτερικά της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ για το πώς δύναται να αντιμετωπιστεί το χάος της εγκληματικότητας που έχει δημιουργηθεί.

Στην συζήτηση αυτή που ήδη περιλαμβάνει πολλά τραγελαφικά παρενέβη και ο πολιτικός ογκόλιθος που ονομάζεται Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος προέτρεψε τα υπερήφανα γηρατειά αυτού του τόπου να μάθουν… πολεμικές τέχνες.

Κοινώς για να μην γίνουμε «Φαρ Ουέστ» που έλεγε ο Τόσκας, ο Καμμένος θα μας κάνει Άπω Ανατολή (Φαρ Ίστ).

Ιδού η πλήρης δήλωση:

«Το κράτος δεν μαθαίνει αυτοάμυνα στους εφοριακούς που κάνουν ντου και ορθώς στα μαγαζιά; Γιατί το κάνει το κράτος στους εφοριακούς; Γίνονται μαθήματα αυτοάμυνας επίσημα. Και λέω, ο δήμος και η κοινότητα κάνουν πιλάτες και ζούμπα, πολύ καλά είναι όλα αυτά, αλλά επειδή έχει αλλάξει το έγκλημα, δεν είναι κακό να μάθουν αυτοάμυνα τα ΚΑΠΗ, οι παππούδες ή οι γιαγιάδες ή οι οικογένειες στα σπίτια τους πώς πρέπει να συμπεριφερθούν όταν δεχθούν μια απειλή ή ακούσουν κάτι μέσα στο σπίτι. Όπως αμύνεσαι για την πατρίδα σου, έτσι πρέπει να αμύνεσαι και για το σπίτι σου. Δεν μπορεί η αστυνομία να είναι παντού».

Θα γελούσαμε ειλικρινά πολύ με την δήλωση Καμμένου, αλλά δυστυχώς το γέλιο «κόβεται», όταν αντιλαμβάνεται κανείς ότι η δήλωση αυτή έρχεται από βουλευτή της Κυβέρνησης!

Για να μιλήσουμε και σοβαρά για αυτό το μείζον ζήτημα, διαβάστε το παρακάτω: Πρόταση Νόμου Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για την Άμυνα εντός Οικιακού Ασύλου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/O-tragikos-Dhmhtrhs-Kammenos-proteinei-stous-hlikiwmenous-pou-ksylokopoynta#ixzz5BhiOUOPt

Exit mobile version