Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πανικό οι πολιτικά ξοφλημένοι Συριζαίοι από την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Σε πανικό οι πολιτικά ξοφλημένοι Συριζαίοι από την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Τρόμος και πανικός έχει εξαπλωθεί στα απανταχού συριζόμουτρα για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, την οποία φοβούνται όπως ο τρισκατάρατος το λιβάνι, γιατί είναι δεδομένο η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πραγματική αντιπολίτευση στον τόπο.

Έτσι, στη διαδικτυακή τους γιάφκα και σε άρθρο υπό τον τίτλο «Δεν μιλάμε πια για το αυγό, αλλά για το ίδιο το φίδι», οι τριτομνημονιακοίαμερικανοκομμουνιστές επιχειρούν να δώσουν μια ερμηνεία της συνεχούς ανόδου του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών.

Ας παρακολουθήσουμε το σκεπτικό τους, για να δούμε αν τα λένε… καλά:

«Η δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει καταλυτικά (και ευεργετικά) ως προς την ενημέρωση του πολίτη, καθυστερεί απελπιστικά, διεξαγόμενη με ρυθμούς χελώνας. Και, το χειρότερο, «απολαμβάνει» της πλήρους ενημερωτικής ανυποληψίας. Τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα μέσα αγνοούν επιδεικτικά τα διαλαμβανόμενα σ’ αυτήν. Παρ’ ό,τι έρχονται εκεί στο φως συνταρακτικά ντοκουμέντα της εγκληματικής δράσης και, εντέλει, της εγκληματικής φύσης του μορφώματος.

Και, σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά, η Χρυσή Αυγή ξεπλύθηκε στη συνείδηση τμήματος της κοινής γνώμης με την «ισότιμη» συμμετοχή της στα περί το “Μακεδονικό” συλλαλητήρια. Καλοδέχτηκαν εκεί τους εν πλήρει παρατάξει Χρυσαυγίτες όλοι οι άλλοι…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version