Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τούρκοι σε συνεργασία με διακινητές λαθρομεταναστών προσπάθησαν και πάλι να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού!

Οι τούρκοι σε συνεργασία με διακινητές λαθρομεταναστών προσπάθησαν και πάλι να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού!

Νέα πρόκληση της Τουρκίας στο Αιγαίο. Αυτή τη φορά ανοιχτά της Χίου, όπου σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσπάθησε να εμβολίσει το σκάφος του λιμενικού. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10 το πρωί, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης λαθρομεταναστών στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Πάσπαργος, ανοιχτά της Χίου.

Όπως αναφέρεται στις τοπικές ιστοσελίδες, το τουρκικό σκάφος βρισκόταν στην περιοχή, παρότι μπορούσε να αποτρέψει την είσοδο του σκάφους με τους λαθρομετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα δεν το έπραξε και αργότερα επεχείρησε να εμβολίσει το ελληνικό σκάφος.

Πρόκειται για μία ξεκάθαρη περίπτωση ΕΝΕΔΡΑΣ από πλευράς του τουρκικού λιμενικού, το οποίο σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τους δουλεμπόρους προσπάθησαν να στήσουν επεισόδιο στην περιοχή του Αιγαίου.

Δεν είναι πρώτη φορά που οι τούρκοι προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, θυμίζουμε τον πρόσφατο εμβολισμού σκάφους του ελληνικού λιμενικού από τους τούρκους, η οποία ευτυχώς δεν οδήγησε σε απώλειες. Οι τούρκοι αποθρασύνονται από την υποχωρητικότητα της ελλαδικής κυβερνήσεως και προχωράνε σε προκλήσεις που μπορεί να κοστίσουν ακόμα και σε ζωές Ελλήνων Στρατιωτών.

Είναι απολύτως σίγουρο πως αν τους δινόταν να καταλάβουν πως τέτοιου είδους προκλήσεις θα είχαν απώλειες μονάχα για αυτούς, όπως είχαμε άλλωστε προτείνει και μέσα στην Βουλή, θα άφηναν αυτές τις μεθοδεύσεις και αυτομάτων θα γινόντουσαν πιο… μετριοπαθείς.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι κυβερνώντες, “πολέμαρχοι” ή ειρηνιστές, πως η ανικανότητά τους θέτει σε κίνδυνο την ζωή των Ελλήνων Ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας. Θα πρέπει, άμεσα, να παραιτηθούν ή να αλλάξουν άρδην τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tourkoi-se-sunergasia-me-diakinhtes-lathrometanastwn-epecheirhsan-kai-pa#ixzz5BiqDC56t

Exit mobile version