Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

30.000 ευρώ χρωστά κάθε Έλληνας από την στιγμή που γεννιέται!

30.000 ευρώ χρωστά κάθε Έλληνας από την στιγμή που γεννιέται!

Η τραγική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγηθεί η Πατρίδα και ο Λαός από 8 έτη συνεχιζόμενης μνημονιακής κατοχής διαφαίνεται και από τα δημοσιεύματα ξένων εφημερίδων.

«Κάθε Έλληνας, από βρέφος μέχρι ηλικιωμένος, χρωστά 30.000 ευρώ ή 180% του ΑΕΠ, δηλαδή τρεις φορές περισσότερο από όσο προβλέπει το Σύμφωνο Σταθερότητας» έγραφε χθες η γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt» στην διαδικτυακή έκδοσή της.

«Σύμφωνα με τον Οργανισμό Διαχείρισης Κρατικού Χρέους, το χρέος στις 31 Δεκεμβρίου του 2017 ανερχόταν σε 328,7 δισ. ευρώ και μέχρι το τέλος του 2018 προβλέπεται να αγγίξει τα 332 δισ. ευρώ». Χρέη αυτού του μεγέθους δεν θεωρούνται βιώσιμα, παρατηρεί η «Handelsblatt».

Ακριβώς επειδή τέτοιου είδους «χρέη» δεν μπορεί να είναι βιώσιμα, γι’ αυτό και η οποιαδήποτε «αναδιάρθρωσή» του θα έχει την χρήση εργαλείου για τον ασφυκτικό αποικιοκρατικό έλεγχο της Χώρας και την περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Γι’ αυτό και η οποιαδήποτε συζήτηση αποδοχής του «χρέους» αποτελεί παγίδα, η οποία σφίγγει την θηλιά ακόμη περισσότερο στον λαιμό του Έθνους των Ελλήνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/30.000-eurw-chrwsta-kathe-ellhnas-apo-thn-stigmh-pou-gennietai#ixzz5Biqla3DV

Exit mobile version