Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πώς σχολιάζετε κ. Βούτση την επίσκεψη του τούρκου πρόξενου στον Ιλχάν Αχμέτ;

Πώς σχολιάζετε κ. Βούτση την επίσκεψη του τούρκου πρόξενου στον Ιλχάν Αχμέτ;

Την ώρα που οι 2 Έλληνες Στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανουπόλεως, ο βουλευτής του ΠαΣοΚ, Κίνημα Αλλαγής ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε το συγκεκριμένο μόρφωμα, Ιλχάν Αχμέτ δέχτηκε στο γραφείο του επίσκεψη του τούρκου πρόξενου.

Στο σχετικό δημοσίευμα των τουρκικών εφημερίδων αναφέρεται ότι στην συνάντηση «εξετάσθηκαν τα κοινά θέματα που αφορούν την περιοχή» και ότι ο Ιλχάν Αχμέτ «ευχήθηκε να γίνουν βήματα για να υπάρξει μια περίοδος προς όφελος των ελληνοτουρκικών σχέσεων και για χάριν της ειρηνικής συνύπαρξης των δύο κοινοτήτων και ευχαρίστησε το πρόξενο Ομέρογλου για την επίσκεψη».

Εμείς, κοιτώντας και την φωτογραφία από την επίσκεψη θα αναρωτηθούμε κάποια πράγματα:

Α) Έθεσε ο Ιλχάν Αχμέτ το ζήτημα της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών; Υποθέτουμε πως όχι και αυτό βεβαιώνεται και από την χαρά των δύο ανδρών στην φωτογραφία.

Β) Είθισται οι πρόξενοι να δέχονται επισκέψεις και όχι να τις πραγματοποιούν. Ποιος ο λόγος επισκέψεως ενός θεσμικού παράγοντα άλλου κράτους και μάλιστα εχθρικού σε βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και δη της αντιπολίτευσης; Άλλωστε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον πρόξενο τα συνεννοείται με την ελληνική κυβέρνηση τα αρμόδια υπουργεία.

Γ) Τελικά, ο Ιλχάν Αχμέτ καταδικάζει την δήλωση Ερντογάν ότι «έχει 4 δικούς του βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο»;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/Pws-sxoliazete-k.-Voytsh-thn-episkepsh-tou-toyrkou-proksenou-ston-Ilxan-Axm#ixzz5Bjlzdm81

Exit mobile version