Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μπαλάφας προαναγγέλλει την αλλοίωση πληθυσμού: Θα νομιμοποιήσουμε όλους τους λαθρομετανάστες, αλλά και αυτούς που θα έρθουν!

Ο Μπαλάφας προαναγγέλλει την αλλοίωση πληθυσμού: Θα νομιμοποιήσουμε όλους τους λαθρομετανάστες, αλλά και αυτούς που θα έρθουν!

Το σχέδιο των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ για την μετατροπή της Ελλάδας σε μια απέραντη πολυπολιτισμική χοάνη αποκαλύπτουν τα ίδια του τα στελέχη, όπως ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος σε άρθρο του στην «Αυγή» με τίτλο «Οικοδομώντας ένα νέο μοντέλο ένταξης του προσφυγικού και μεταναστευτικού πληθυσμού» είναι αρκετά αποκαλυπτικός ως προς τις προθέσεις των ανθελλήνων «συντρόφων» του.

Ιδού ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το άρθρο του:

«Σε αυτό το πλαίσιο, η δουλειά του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής επικεντρώνεται στην κοινωνική ένταξη τόσο των προσφύγων και αιτούντων άσυλο, όσο και του μεταναστευτικού πληθυσμού που ζει και εργάζεται στη χώρα.

Για την Ελλάδα το ερώτημα που κυρίως τίθεται είναι τι μπορεί να κάνει για όσους φτάνουν στη χώρα μας διωγμένοι και ελπίζουν είτε σε μια καλύτερη ζωή εδώ, είτε σε μια καλύτερη τύχη στην υπόλοιπη Ευρώπη. Προσπαθώντας να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις που επιτρέπουν στον αλλοδαπό πληθυσμό τη δυνατότητα να επικοινωνήσει στη γλώσσα της χώρας υποδοχής, να εντάξει τα παιδιά στη σχολική διαδικασία, να ενταχθεί σταδιακά στην αγορά εργασίας. Μέλημά μας, να υπάρχει σαφής ισορροπία μεταξύ των δικαιωμάτων και των δυνατοτήτων που παρέχονται στον μεταναστευτικό πληθυσμό και στις εργασιακές ευκαιρίες που δίνονται στους Έλληνες συμπολίτες μας. […]

Η πολιτική αντίληψη για παράλληλη υποδοχή και ένταξη αντανακλάται στη νέα Εθνική Στρατηγική για την Ένταξη, η οποία θα βγει στη δημόσια διαβούλευση το αμέσως επόμενο διάστημα. Την Εθνική Στρατηγική για την Ένταξη 2017-2020 διατρέχει ένα νέο πνεύμα κοινωνικής ένταξης, που καταλήγει σε ένα “ελληνικό μοντέλο για την ένταξη”, που προωθεί –σταδιακά και συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα- τη συμμετοχή όλων όσων διαμένουν στη χώρα μας, σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο.

Σημαντικός τομέας στην υποδοχή και ένταξη των μεταναστών είναι η χορήγηση αδειών διαμονής. Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εκσυγχρονίζει τη διαδικασία χορήγησης αδειών διαμονής και καθεστώτος διεθνούς προστασίας. Σε συστοιχία με τη Στρατηγική για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση 2014-2020, ψηφιοποιεί τη διαδικασία χορήγησης αδειών διαμονής, ώστε να καταστεί ταχύτερη η εξυπηρέτηση των πολιτών και διαφανής η διαδικασία έκδοσης αδειών. Το υπουργείο έχει αναλάβει νομοθετικές πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνση της επιστροφής στη νομιμότητα των μεταναστών οι οποίοι, λόγω της οικονομικής κρίσης, αδυνατούν να διατηρήσουν το καθεστώς νόμιμης διαμονής».

Και αφού στην συνέχεια περιγράφει τα προγράμματα του υπουργείου, του οποίου ηγείται, που θα βοηθήσουν «την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών», καταλήγει το άρθρο του ως εξής: «Είναι σαφές λοιπόν ότι η δική μας κυβέρνηση έχει σχέδιο για τη διαχείριση, υποδοχή, φιλοξενία και ένταξη του πληθυσμού που έχει έρθει στην Ελλάδα από το 2015 και μετά. Αλλά όχι μόνο για αυτούς. Με αλληλεγγύη, σεβασμό στα κοινωνικά δικαιώματα των μεταναστών και προσηλωμένοι στα ιδεώδη του ουμανισμού, που προτάσσουν ως ανυπέρβλητη αξία την ανθρώπινη ζωή, χαράζουμε πολιτική για όλους τους μετανάστες που φτάνουν στη χώρα μας, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον εδώ ή στην υπόλοιπη Ευρώπη. Έχουμε ρεαλιστικές πολιτικές και πρακτικές και θα συνεχίσουμε απαρέγκλιτα την εφαρμογή τους».

Τι σημαίνει αυτό το «τελείωμα» του Μπαλάφα; Όχι μόνο ότι τελειώνει το «ανθρωπιστικό» παραμύθι της «προσωρινής διαμονής στην Ελλάδα των προσφύγων», αφού είναι ξεκάθαρη η προτροπή για μονιμοποίηση-νομιμοποίησή τους, αλλά πολύ περισσότερο ότι αυτή η τακτική θα συνεχιστεί και για όσους λαθρομετανάστες εξακολουθούν να έρχονται στην Ελλάδα, καθώς αυτό το «χαράζουμε πολιτική για όλους τους μετανάστες που φτάνουν στη χώρα μας» ισοδυναμεί με ουσιαστικό κάλεσμα σε οποιονδήποτε από οποιοδήποτε μέρος της υφηλίου να έρθει ανεμπόδιστα εδώ.

Άλλη μια (θλιβερή) παραδοχή του ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων του για την προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα αντισταθεί με όλες του τις δυνάμεις, έντιμα και νόμιμα, σ’ αυτή την ανθελληνική προοπτική και καλεί κάθε Συνειδητοποιημένο Έλληνα Πατριώτη να συνταχθεί στο πλευρό του στην τιτάνια αυτή μάχη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-surizaiou-upourgou-tha-nomimopoihsoume-ochi-mono-osous-lathrometan#ixzz5Bjmrgdnw

Exit mobile version