Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλλοδαποί ληστές ρημάζουν τα σπίτια των Ελλήνων σε όλη την Χώρα

Αλλοδαποί ληστές ρημάζουν τα σπίτια των Ελλήνων σε όλη την Χώρα

Αυθάδεις αλλοδαποί εγκληματίες ληστές λυμαίνονται τα σπίτια των Ελλήνων σε όλη την επικράτεια, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, με μεγάλο ποσοστό από αυτούς να είναι αλβανοί κακοποιοί.

Πριν μόνο λίγες μέρες ένας ακόμη αλβανός διαρρήκτης συλλαμβανόταν επ’ αυτοφώρω από δυνάμεις της Υπ/δνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής Αττικής την  στιγμή που επιχειρούσε να διαφύγει έπειτα από διάρρηξη οικίας. Ο αυθάδης κακοποιός δεν υπάκουσε στις διαταγές της αστυνομίας που τον διέταξε να παραδοθεί. Στην προσπάθεια του να διαφύγει τραυματίστηκε μετά από πτώση από το μπαλκόνι της οικίας που προσπαθούσε να λεηλατήσει και πολύ πιθανόν και να επιφέρει σωματικές βλάβες στους παρόντες κατοίκους.

Έως τώρα έχουν εξιχνιασθεί 39 περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες στο Διόνυσο, στη Σταμάτα, στον Άγιο Στέφανο και στην Κηφισιά ενώ τα τελευταία 8 χρόνια έχουν διαπραχθεί 431 αιματηρές ληστείες μέσα σε σπίτια. Ο δραματικός απολογισμός αυτής της εγκληματικής δραστηριότητας είναι 44 νεκροί και 420 τραυματίες από αιμοβόρους και θρασύτατους ληστές.

Οι παραπάνω κακοποιοί είναι πλήρως εξοπλισμένοι με διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και με την κατάλληλη τεχνογνωσία για την εξουδετέρωση συστημάτων συναγερμού. Σε περίπτωση ταυτοποίησης των στοιχείων τους από συνεργούς τους ή καταγραφής των χαρακτηριστικών τους από κάμερες ασφαλείας προστρέχουν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Με αυτή την τακτική οι αλλοδαποί κακοποιοί περιμένουν να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα που θα τους επιτρέψει να ατονήσουν οι έρευνες εναντίον τους από τις ελληνικές διωκτικές αρχές. Έπειτα επανέρχονται στην ελληνική επικράτεια όπου επιδίδονται και πάλι σε πλιάτσικο της περιουσίας και επιθέσεις κατά της ζωής των Ελλήνων.

Είναι εξαιρετικά λυπηρό ότι οι αναίσχυντοι αλλοδαποί ληστές επιτίθονται ιδιαίτερα κατά των ηλικιωμένων Ελλήνων όπου και παρουσιάζουν την λιγότερη αντίδραση και αντίσταση. Επίσης, είναι εξαιρετικά κατακριτέο ότι ο σημερινός υπεύθυνος για την τήρηση της έννομης τάξης Νίκος Τόσκας εκφράζει απάθεια και ακαταλληλότητα για την αντιμετώπιση της βίαιης έξαρσης της εγκληματικότητας με τις επαναλαμβανόμενες ένοπλες εισβολές στα σπίτια των Ελλήνων πολιτών. Επιπροσθέτως μόνο πικρό γέλωτα προκάλεσαν οι δηλώσεις του αιθεροβάμονα Δημήτρη Καμμένου των ΑΝΕΛ για την εκμάθηση καράτε στα ΚΑΠΗ, καθώς και οι αοριστίες για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορούμε αυτούς τους πολιτικάντηδες να τους εμπιστευτούμε για την ασφάλεια μας; Ως πότε θα τους αφήνουμε να μας κοροϊδεύουν ο Τσίπρας, ο Τόσκας, ο Καμμένος και ο Μητσοτάκης με την τεράστια αστυνομική φρουρά που τους περιβάλλει, ενώ στους Έλληνες πολίτες ζητούν να μάθουν καράτε για να σώζουν την ζωή τους από κάθε εγκληματία;

Συμπερασματικά μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος έφερε ένα σοβαρό σχέδιο νόμου για την άμυνα εντός του οικιακού ασύλου καθώς και μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την θέληση για να εφαρμόσει ένα νομοθετικό πλαίσιο που θα είναι εξαιρετικά δυσμενές για τους επίδοξους διαρρήκτες και άρα θα δρα εξαιρετικά αποτρεπτικά για το έγκλημα της διάρρηξης οικίας και κλοπής μετά φόνου.

Θ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ep-autofwrw-sullhpsh-albanou-diarrhkth-sta-boreia-proastia#ixzz5Bjo2YWPh

Exit mobile version