Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Αγαπητοί φίλοι της Χρυσής Αυγής, την ώρα που τα δύο παλληκάρια μας βρίσκονται στα τούρκικα κελιά κάποιοι “συμπατριώτες” μας προτίμησαν να περάσουν τα σύνορα για να ψωνίζουν στα μαγαζιά της Ανδριανούπολης. Την ίδια στιγμή τα τουρκικά σήριαλ στις τηλεοράσεις μας σπάνε ρεκόρ τηλεθέασης! Λυπάμαι που το λέω, αλλά η ελληνική κοινωνία έχει άμεση ανάγκη εθνικής αφύπνισης. Σε εσάς πέφτει αυτό το βαρύ φορτίο! Με την βοήθεια του Θεού είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε! Καλή δύναμη στον αγώνα σας! Καλή λαμπρή!

Ελένη Θ., Ορεστιάδα

Σε πανικό οι πολιτικά ξοφλημένοι Συριζαίοι από την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Αγαπητέ κύριε Μιχαλολιάκο, σας εύχομαι κάθε δύναμη, σε εσάς και στους συνεργάτες σας, ώστε να φέρετε σε πέρας το θεάρεστο έργο σας για την σωτηρία της Πατρίδας μας και της Πίστης μας. Να έχετε στο νου σας ότι μετά την Εβδομάδα των Παθών και την Σταύρωση, έρχεται πάντα η Ανάσταση!

Με τιμή και αγάπη, Αικατερίνη, Ιερομόναχη

Ο τραγικός Δημήτρης Καμμένος προτείνει στους ηλικιωμένους που ξυλοκοπούνται από ληστές να μάθουν… καράτε!

Συνέχεια των τουρκικών προκλήσεων δίνει ο Γιλντιρίμ, ο οποίος μίλησε απαξιωτικά για την Ελλάδα αναφερόμενος ότι δεν είναι υπολογίσιμη δύναμη, καθώς είναι πιο μικρή από την Κωνσταντινούπολη. Εμείς να του θυμίσουμε το πόσο μικρή είναι η τουρκία μπροστά στους Έλληνες και τι κατάληξη είχαν οι παππούδες του το 1821. Επίσης, η Κωνσταντινούπολη είναι ελληνική, όπως και ο Πόντος και η Σμύρνη. Το ότι έχουμε προδοτικές κυβερνήσεις που δεν διεκδικούν τα εδάφη των πατεράδων μας να μην τον καθησυχάζει. Η μισή τουρκία είναι Ελλάδα και καλά θα κάνει να κοιτάξει τα εσωτερικά της προβλήματα, καθώς από το 70% που δηλώνουν τούρκοι, οι περισσότεροι είναι αυτοί που ασπάστηκαν με το ζόρι το Κοράνι, για να μην μιλήσουμε για το 18% των Κούρδων.

Κ.Π.

Το Ισραήλ θα απελάσει τους αφρικανούς λαθρομετανάστες από το έδαφός του και θα τους στείλει Ευρώπη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-m.-pempth-5-apriliou-2018#ixzz5BmYD7XKC

Exit mobile version