Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητική αδράνεια Τόσκα: Οι παρακρατικοί πραγματοποίησαν επίθεση και μετά περίμεναν το… λεωφορείο στη στάση – Φυσικά δεν υπήρξαν συλλήψεις!

Προκλητική αδράνεια Τόσκα: Οι παρακρατικοί πραγματοποίησαν επίθεση και μετά περίμεναν το… λεωφορείο στη στάση - Φυσικά δεν υπήρξαν συλλήψεις!

Οι παρακρατικοί του «Ρουβικώνα» για άλλη μία φορά πραγματοποίησαν επίθεση με μπογιές στην τουρκική πρεσβεία. Όχι, βεβαίως, για την τουρκική προκλητικότητα ή την αιχμαλωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών, αλλά για το… Αφρίν, όπως δήλωσαν.

Σε κάθε περίπτωση δεν έχουν σημασία οι σκοποί του παρακράτους, αλλά η τραγελαφική συνέχεια του περιστατικού. Στα σχετικά ρεπορτάζ αρχικά διαβάσαμε ότι υπήρξανε προσαγωγές, όμως αυτά αποδείχτηκαν fake news, αφού οι παρακρατικοί έφυγαν για άλλη μία φορά ανενόχλητοι.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι λεπτομέρειες του περιστατικού δείχνουν το πόσο απροκάλυπτα γίνεται η συνεργασία του υπουργείου με το παρακράτος. Οι παρακρατικοί πήγανε με αστικό λεωφορείο μέχρι τον στόχο τους και ακολούθως φύγανε και πάλι με λεωφορείο.

Δηλαδή, αρχικά καταφέρανε και φτάσανε σε έναν αυστηρά φυλασσόμενο χώρο, πετάξανε μπογιές και ακολούθως… πήγανε στην στάση και περιμένανε το επόμενο λεωφορείο, με το οποίο και έφυγαν. Αντί των παρακρατικών που… περίμεναν το λεωφορείο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν κάποιους άσχετους, τους οποίους μετέπειτα άφησαν ελεύθερους.

Αυτά υποτίθεται ότι «εξόργισαν» τον Τόσκα, ο οποίος εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την ενέργεια και συνέχιζε τονίζοντας ότι «η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Θυμόμαστε, βεβαίως, ότι παρόμοιες δηλώσεις ο Τόσκας τις είχε κάνει και μετά την αντίστοιχη «παρέμβαση» στην ισραηλινή πρεσβεία και φυσικά δεν είχαμε καμία σύλληψη ούτε σε εκείνη την περίπτωση.

Εμείς, απλώς, θα εκφράσουμε μια απορία: Ακόμα να παραιτηθεί ο Τόσκας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikh-adraneia-toska-oi-parakratikoi-pragmatopoihsan-epithesh-kai-meta#ixzz5Bohwe9l9

Exit mobile version