Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι γραφικοί και γελοίοι αντιχριστιανοί της «Ένωσης Αθέων» προκαλούν και πάλι με κρεατοφαγία ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή

Για μια ακόμη φορά οι «γιαλαντζί» και «τζάμπα μάγκες» της αυτοαποκαλούμενης «Ένωσης Αθέων» φροντίζουν να προκαλούν το θρησκευτικό συναίσθημα του Ελληνικού Λαού, αφού και φέτος διοργανώνουν τον λεγόμενο «φανερό δείπνο» ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδος, με εμφανή σκοπό να χλευάσουν την Ορθόδοξη Πίστη των Ελλήνων. Στην κατάπτυστη ανακοίνωσή τους αναφέρουν, μεταξύ άλλων ότι:

«Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε μόνο από το υποκριτικό πένθος και κάποια υποτιθέμενη νηστεία αλλά όχι από τη λογική.

Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας.

Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!».

Μάλιστα, αναφερόμενοι στην εφετινή Μεγάλη Παρασκευή την χαρακτηρίζουν «γνωστή και με το ψευδώνυμο “Μεγάλη”». Αποκαλούμε τους θλιβερούς αυτούς τύπους ως «γιαλαντζί» και «τζάμπα μάγκες» γιατί η επιχειρούμενη διακωμώδηση και ο χλευασμός σε θρησκεία περιορίζεται μόνο στην Χριστιανική.

Δεν πληροφορηθήκαμε ποτέ για μια ανάλογη κίνηση που θα προσέβαλε την θρησκεία των μουσουλμάνων, των εβραίων ή οποιονδήποτε άλλων, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η αληθινή ονομασία της ομαδούλας τους θα έπρεπε να είναι «Ένωση Αντιχρίστων».

Γραφικοί και γελοίοι οι τύποι αυτοί, αλλά το κάνουν με τόσο άγαρμπο τρόπο ώστε να τους «κράζουν» οι πάντες, αφού κάνει «μπαμ» η επιλεκτικότητά τους ως προς την προσβολή συγκεκριμένης Πίστης. Όσο για το γιατί δεν κάνουν κάτι που να προσβάλλει βαθύτατα κάποιους άλλους θρησκευόμενους π.χ. τους μουσουλμάνους, υπάρχει πιθανόν κι άλλη εξήγηση, εκτός από την αποκλειστικότητα στον αντιχριστιανισμό τους.

Οι μουσουλμάνοι δεν θα αντιμετώπιζαν τόσο… ψύχραιμα την βαθύτατη προσβολή της θρησκευτικής τους πίστης, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-grafikoi-kai-geloioi-antichristianoi-ths-enwshs-athewn-prokaloun-kai-pal#ixzz5BojYLCHe

Exit mobile version