Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία της τουρκίας ξυπνάει μνήμες από τους εμπρησμούς ελληνικών δασών: Η ΜΙΤ έχει απαγάγει άτομα από 18 χώρες!

Ομολογία της τουρκίας ξυπνάει μνήμες από τους εμπρησμούς ελληνικών δασών: Η ΜΙΤ έχει απαγάγει άτομα από 18 χώρες!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της τουρκίας παραδέχτηκε ευθέως σε συνέντευξή του ότι η ΜΙΤ «μάζεψε 80 μέλη της FETÖ [της οργάνωσης του Γκιουλέν] σε 18 χώρες», χωρίς να αποκαλύψει σε ποιες, κι ότι «η μάχη με τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η FETÖ θα συνεχιστεί».

Η δήλωση αυτή έρχεται σε συνέχεια της επιχειρήσεως της ΜΙΤ στο Κόσοβο και επιβεβαιώνει ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες όχι μόνο διατηρούν πράκτορες σε ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, αλλά και ότι εκτελούν αποστολές προς το συμφέρον της εκάστοτε τουρκικής κυβέρνησης.

Βεβαίως, αυτό δεν αποτελεί νέο για την Ελλάδα, αφού και στο παρελθόν είχαμε τουρκική ομολογία για τον εμπρησμό ελληνικών δασών από το 1995 έως το 1997. Η ομολογία αυτή είχε γίνει από τον πρώην πρωθυπουργό τους, Μεσούτ Γιλμάζ.

Όμως, φυσιολογικά θα έπρεπε να προκαλέσει την αντίδραση των ευρωπαϊκών κρατών που θίγονται άμεσα από την δράση του τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Η αντίδραση αυτή, όμως, δεν έρχεται, ούτε πρόκειται να έρθει, αφού οι «ευρωπαίοι εταίροι» έχουν κοινά συμφέροντα με την τουρκία και ουσιαστικά ανέχονται αυτές τις εκφάνσεις της εξωτερικής πολιτικής της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-ths-tourkias-jupnaei-mnhmes-apo-tous-emprhsmous-ellhnikwn-daswn-h#ixzz5BokH2qC6

Exit mobile version