Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σεσημασμένοι αλβανοί οι δράστες της αιματηρής ληστείας στην Κηφισιά: Μόνο μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να πατάξει την εγκληματικότητα

Όλα τα στοιχεία, τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εγκληματική ενέργεια και δολοφονική επίθεση των ληστών στην Κηφισιά, συνηγορούν στο ότι οι (ασύλληπτοι ακόμη) δράστες είναι αλλοδαποί, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής. Άλλη μια ένδειξη, δηλαδή, στο ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος της βαριάς παραβατικότητας έχει να κάνει με αλλοδαπά στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πέρυσι το καλοκαίρι έχει μπει «λουκέτο» τόσο στον αστυνομικό σταθμό που ήταν σχεδόν δίπλα στο σπίτι του άτυχου επιχειρηματία που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, όσο και στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας που απείχε περίπου δύο χιλιόμετρα.

Τα «λουκέτα» αυτά έχουν μπει στο πλαίσιο των περιβόητων «συγχωνεύσεων» των αστυνομικών τμημάτων, με το αποτέλεσμα αυτής της πράξης να αντανακλάται στο τραγικό συμβάν των προηγούμενων ημερών και τους κατοίκους (και) της περιοχής αυτής να εκδηλώνουν τον φόβο τους για την πλήρη έλλειψη ασφάλειας και φύλαξης της περιοχής.

Την ίδια ώρα που στην συγκεκριμένη περιοχή το 50% των εκεί ευρισκομένων αστυνομικών δυνάμεων είναι απασχολημένο με την φύλαξη κάποιων «επώνυμων» (υπουργοί, βουλευτές, δικαστές κ.τ.λ.), οι υπόλοιποι πολίτες που διαμένουν εκεί νιώθουν (και είναι) εντελώς απροστάτευτοι.

Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν οι πρόσφατες «οδηγίες» της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζουν τους ληστές όταν αυτοί εισβάλλουν στα σπίτια τους θα άγγιζε τα όρια της καλοκαιρινής κωμικής επιθεώρησης, εάν δεν συνοδευόταν από τραγικά αποτελέσματα, όπως αυτό της Κηφισιάς πριν από λίγες ημέρες.

Σε αντίθεση με τον ανεκδιήγητο Τόσκα, που πίνει ατάραχος τον καφέ του και επιχειρεί να διαστρεβλώνει με τις ανακοινώσεις του την πραγματικότητα, και τους εκτός τόπου και χρόνου «δικαιωματάκηδες», η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την εμπεριστατωμένη πρότασή της για την Άμυνα εντός Οικιακού Ασύλου χτυπάει το πρόβλημα στην ρίζα του και δίνει το πλέον κατάλληλο έναυσμα για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Πρόταση Νόμου Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για την Άμυνα εντός Οικιακού Ασύλου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/seshmasmenoi-albanoi-oi-drastes-ths-aimathrhs-lhsteias-sthn-khfisia-mono-mi#ixzz5BokkT9qx

Exit mobile version