Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

5 χρόνια στο απόσπασμα! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

5 χρόνια στο απόσπασμα! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι Δον Κιχώτες πάνε ομπρός
και βλέπουνε ως την άκρη του κονταριού
που εκρέμασαν σημαία τους την Ιδέα.
Κοντόφθαλμοι οραματιστές,
ένα δεν έχουν δάκρυ
για να δεχτούν ανθρώπινα
κάθε βρισιά χυδαία
.”

Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να σταματήσουν το Εθνικιστικό Κίνημα, ένα επιτέλους ΑΛΗΘΙΝΟ Εθνικιστικό κίνημα! Γιατί μέχρι τώρα τις τελευταίες δεκαετίες, ήξεραν να χειρίζονται και να κατευθύνουν σύμφωνα με τις επιταγές του συστήματος ποικίλου είδους σχήματα δήθεν ακροδεξιά, δήθεν πατριωτικά, δήθεν εθνικιστικά… Πίστεψαν το 2012 ότι το ίδιο μπορούν να κάνουν και με την Χρυσή Αυγή! Έπεσαν έξω! Γιατί με τους Ιδεολόγους δεν μπορείς να παίξεις. Γιατί με τους “Δον Κιχώτες” οι ανεμόμυλοι της ψευτοδημοκρατίας τους πέφτουν σαν χάρτινοι πύργοι και δεν στέκουν εμπόδιο στο διάβα τους.

Έστησαν μία πρωτοφανή πολιτική σκευωρία, δολοφόνησαν δυο παλληκάρια στον πρώτο ανθό της ηλικίας τους, εξαγόρασαν αποστάτες, προσπάθησαν να μας πλήξουν με κάθε τρόπο, σχεδίαζαν ακόμη και να μας διχάσουν. Απέτυχαν σε όλα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μένει ακλόνητη και τώρα όσο πλησιάζει το τέλος της δίκης τους έχει καταλάβει πανικός από το ενδεχόμενο να μην μπορέσουν να εξουδετερώσουν το Κίνημά μας. Έτσι, λοιπόν, έχουν άλλα σχέδια στο νου τους. Ας δούμε τι έγραψε (όχι ολόκληρο το άρθρο του βεβαίως…) ο πολύς Μαραντζίδης, φιλελεύθερος (“είμαι αντικομμουνιστής, όπως είμαι και αντιφασίστας”), φανατικός εχθρός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και… “αντικειμενικός” δημοσκόπος. Το απόσπασμα του άρθρου του Μαραντζίδη, το οποίο θα μας απασχολήσει έχει ως εξής:

ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ: “Επιτέλους, ας τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!”

Το πολιτικό σύστημα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην απαγόρευση λειτουργίας της ακροδεξιάς οργάνωσης, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας της Δημοκρατίας μας… Πέρασαν πέντε περίπου χρόνια από τον Αύγουστο του 2013, όταν δημοσιεύτηκε στο Protagon το άρθρο μου, με τον σαφή για τις προθέσεις του, τίτλο «Διαλύστε τη Χρυσή Αυγή». Τότε ακόμη δεν είχαν αρχίσει οι δικαστικές διώξεις των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης. Μάλιστα κάποιοι είχαν θεωρήσει το παραπάνω κείμενο ως προοίμιο για το τι ακολούθησε λίγο καιρό αργότερα.” “…Από τότε πέρασαν 5 χρόνια …

Μέχρι σήμερα, η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής δεν είχε επιτυχές αποτέλεσμα. Βέβαια, δεν πρέπει να είμαι άδικος. Είναι απολύτως βέβαιο πως χάρη σε αυτές τις ενέργειες επιτεύχθηκε ένας κάποιος περιορισμός της αρχικής δυναμικής της και χωρίς αυτές είμαι πεπεισμένος πως το πρόβλημα θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Όμως πρόκειται για αλυσιτελή προσπάθεια. Η γνώμη μου είναι πως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το μεν πρώτο (η ποινική απόδοση ευθυνών στην ηγεσία της Χ.Α.) χρονίζει και δεν φαίνεται να προχωράει και πολύ καλά, το μεν δεύτερο (η απομόνωσή της ΧΑ στη Βουλή) δεν δείχνει να παραδειγματίζει ούτε την οργάνωση ούτε και τους οπαδούς της.” “Η ταύτιση της Χρυσής Αυγής με εν γένει εγκληματική συμμορία είναι κατά τη γνώμη μου προβληματική, ανάμεσα σε άλλα, και ως προς το γεγονός του απολίτικου χαρακτήρα του επιχειρήματος (αφήνω στην άκρη τη δυσκολία ποινικής απόδειξης κάτι τέτοιου).”

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Ο ίδιος ο Μαραντζίδης ομολογεί ότι πριν ακόμη από το τραγικό περιστατικό στο Κερατσίνι, με το οποίο δόθηκε η δυνατότητα στο σύστημα να κατηγορήσουν ένα ολόκληρο κόμμα ψηφισμένο από τον Ελληνικό λαό σαν… εγκληματική οργάνωση (!) και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2013, είχε γράψει άρθρο με τίτλο “Διαλύστε την Χρυσή Αυγή”! Παραδέχεται επίσης ότι πέντε χρόνια σκληρού και βρώμικου πολέμου εναντίον μας με φυλακίσεις, διώξεις, δολοφονίες, δίκες, αποκλεισμούς, αντισυγκεντρώσεις, επιθέσεις εναντίον βουλευτών, στελεχών και οπαδών μας δεν κατόρθωσαν τίποτε, αφού αφ’ ενός μεν δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα η σκευωρία τους με την απόδοση ποινικών ευθυνών, αφ’ ετέρου δε δεν “παραδειγματιζόμαστε”, δηλαδή με άλλα λόγια δεν υποκύπτουμε στην δόλια και αντιδημοκρατική πολεμική τους.

Άφησα για τελευταίο την παραδοχή και ομολογία του Μαραντζίδη για την δυσκολία ποινικής απόδειξης. Με απλά λόγια, βλέπουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ούτε με προδοσίες, ούτε με πόλεμο και για τον λόγον αυτόν ο “δημοκράτης” Μαραντζίδης λέει πολύ απλά ότι πρέπει να τεθούμε εκτός νόμου. Δεν ξέρουμε τι εννοεί “νόμο” ο Μαραντζίδης και ο κάθε Μαραντζίδης. Τον ενημερώνουμε όμως ότι θα είμαστε εδώ στην Ελλάδα και θα αγωνιστούμε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, να ελευθερώσουμε το Έθνος μας από την ξενοκρατία και από όλους αυτούς, που μισούν κάθε τι Εθνικό, κάθε τι αυθεντικά Ελληνικό, Επαναστατικό και ασυμβίβαστο.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Υ.Γ. “Ας λείψη το κράτος, που θα της είναι εμπόδιο ή θα παραμορφώνει την εθνική ψυχή. Αν το κράτος στενοχωρεί το έθνος, πρέπει αναγκαστικά ή να αλλάξη μορφή ή να χαθή.” ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/5-chronia-sto-apospasma-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz5BoldVpxo

Exit mobile version