Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση Χρυσής Αυγής στα αναχώματα του Συστήματος

Απάντηση Χρυσής Αυγής στα αναχώματα του Συστήματος

Το τελευταίο διάστημα, λόγω της ραγδαίας ανόδου του Λαϊκού Συνδέσμου, επιχειρείται για πολλοστή φορά η δημιουργία αναχωμάτων από ανύπαρκτα ψευτοπατριωτικά σχήματα και μορφώματα. Πυρήνας αυτής της άθλιας μεθόδευσης η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τυχοδιωκτικά στοιχεία του ψευδεπίγραφου δήθεν «πατριωτικού χώρου».

Οι Βουλευτές, οι Ευρωβουλευτές, τα Στελέχη και τα Μέλη της Χρυσής Αυγής δηλώνουμε απερίφραστα πώς είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά. Το αρραγές μέτωπο του Εθνικιστικού Κινήματος – που δεν επλήγη από δολοφονίες και φυλακές – δεν υπολογίζει τους ανύπαρκτους “ελλαδέμπορους” και τους υποκινητές τους.

Όσα κόμματα, αποκόμματα και μορφώματα και αν στήσουν, όσα κανάλια και αν τα προβάλλουν, όσες φυλλάδες και αν τα διαφημίσουν, το αποτέλεσμα για αυτούς είναι δεδομένο. Ο λαός έχει γυρίσει προ πολλού την πλάτη στους απατεώνες και στους εμπόρους του Πατριωτισμού, αλλά και στους ριψάσπιδες, που προδίδουν τον Εθνικιστικό Αγώνα για μία θέση στον βούρκο του πολιτικού συστήματος.

Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται ραγδαία σε όλη την Επικράτεια. Τα ποσοστά μας είναι ήδη διψήφια και συνεχώς αυξάνονται. Στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, θα είμαστε πανίσχυροι. Θα είμαστε η αιχμή του δόρατος του Ελληνισμού στην μάχη για μία Ελεύθερη και Ισχυρή Πατρίδα!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-chrushs-aughs-sta-anachwmata-tou-susthmatos#ixzz5BuxKEg6c

Exit mobile version