Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυστηρή εποπτεία προαναγγέλλουν οι δανειστές μετά τον Αύγουστο: Καταρρέει το παραμύθι της «καθαρής εξόδου» των Σύριζα-Ανέλ

Αυστηρή εποπτεία προαναγγέλλουν οι δανειστές μετά τον Αύγουστο: Καταρρέει το παραμύθι της «καθαρής εξόδου» των Σύριζα-Ανέλ

Διεθνείς τοκογλύφοι: Η επιμήκυνση του χρέους θα έρθει μονάχα με αυστηρή εποπτεία!

Μπορεί οι κυβερνώντες να γράφουν από τώρα τα προεκλογικά τους συνθήματα περί του «Τσίπρα που νίκησε τα Μνημόνια», όμως η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από κάτι τέτοιο.

Είναι απολύτως, βέβαιο, ότι μετά το τέλος του Αυγούστου θα έχουμε για πολλά χρόνια αυξημένη εποπτεία. Είχαμε γράψει μάλιστα, πως ο Τσακαλώτος ετοιμάζει ήδη το δικό του μνημόνιο, προκειμένου να το παρουσιάσει εντός των ημερών στους διεθνείς τοκογλύφους προς έγκριση.

Το στοίχημα για τους συριζαίους είναι η επιμήκυνση του χρέους που θα την ονομάσουν καταχρηστικά «ελάφρυνση» και το ότι θα γράψουν το δικό τους μνημόνιο, που θα ονομάσουν «τέλος των μνημονίων».

Όσον αφορά το πρώτο, γερμανικά δημοσιεύματα, που επικαλούνται αξιωματούχους των Βρυξελλών, ήδη θέτουν τέλος στο όνειρο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Süddeutsche Zeitung» «στόχος των Βρυξελλών είναι η επίτευξη πολιτικής συμφωνίας για το χρέος τον Ιούνιο», ενώ ο αξιωματούχος που τους μίλησε είπε χαρακτηριστικά:

«Όποιος θέλει ελαφρύνσεις χρέους, που εκτείνονται σε δεκαετίες μετά τη λήξη του προγράμματος, πρέπει να ανεχθεί αυστηρότερο έλεγχο».

Ας μην υπάρχουν αυταπάτες, το μοναδικό που τελειώνει τον Αύγουστο είναι το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η Ελλάδα θα βρίσκεται κάτω από μνημονιακό ζυγό, μέτρα και εποπτεία για δεκαετίες, γεγονός που έχουμε αναλύσει διεξοδικά, αφού τα μνημόνια είναι στην ουσία αδιέξοδες μέθοδοι εσωτερικής υποτίμησης και όχι προγράμματα διόρθωσης της οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diethneis-tokoglufoi-h-epimhkunsh-tou-chreous-tha-erthei-monacha-me-austhrh#ixzz5BvKOhR1e

Exit mobile version