Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Μ. Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Σάββατο 7 Απριλίου 2018

O τουρισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία λένε στην Ελλάδα. Εκεί καταντήσαμε μια χώρα που μπορεί να παράγει τα πάντα να έχει ως βαριά βιομηχανία τον τουρισμό. Και ποιον τουρισμό έτσι; Που στην Κρήτη τουρίστες πήγαν και έκατσαν φαρδιά πλατιά στην ταβέρνα άνοιξαν τα τάπερ τους και έκαναν παραγγελία ένα μπουκάλι νερό. Αυτά για να μην μας παραμυθιάζουν ότι μπορεί η Ελλάδα να σταθεί οικονομικά από τον τουρισμό μόνο. Πρέπει άμεσα να γίνει  η επιστροφή στην Εθνική παραγωγή. Η τουρκία που δεν είναι μέλος της Ε.Ε. έχει μεγαλύτερη βιομηχανία από χώρες που είναι εντός της Ε.Ε. και είναι απαράδεκτο!

Κ.Κ.

“Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”: 54,5%! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Συλλήψεις έγιναν λέει για βεγγαλικά και κρότιδες και γελάει και το παρδαλό κατσίκι! Αν φανταστείς πως μια βόλτα να κάνει η αστυνομία σε σπίτια στα Εξάρχεια μπορεί να βρει και αντιαρματικό! Απορώ δεν ντρέπονται που κυκλοφορούν τέτοιες ειδήσεις; Έχουν αχρηστεύσει τον ρόλο της αστυνομίας πιάνουν εύκολα θύματα και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου αλωνίζουν στην χώρα ανενόχλητοι!

Πέτρος Σ.

Η στρατιωτικοποίηση της τουρκίας και ο εξισλαμισμός του τουρκικού στρατού

Ένα δάκρυ θα πρέπει να κύλισε σε όλους μας μετά την δήλωση Τσίπρα προς τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της τουρκίας. Είπε πως όλοι οι Έλληνες θέλουν την άμεση απελευθέρωσή τους και το τέλος του Γολγοθά τους. Γιατί πότε ρε Αλέξη έκανες κάτι, εσύ και οι υπουργοί σου για να διεκδικήσετε την επιστροφή των παιδιών αυτών στην Ελλάδα; Κροκοδείλια δάκρυα και κούφιες υποσχέσεις είστε μόνο. Ψεύτες έχετε αποδειχθεί άλλωστε ουκ ολίγες φορές, λίγη τσίπα κύριε Τσίπρα.

Φωτεινή 

Πάλι στα σκόπια ο Κοτζιάς: Επισπεύδουν την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-m.-sabbato-7-apriliou-2018#ixzz5BvqvRY6x

Exit mobile version