Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Αρκαδία

Λευτεριά στους δύο όμηρους στρατιωτικούς: Ενημερωτική δράση στα διόδια Μουσθένης Καβάλας. Συναγωνιστές από τις τοπικές οργανώσεις Καβάλας και Δράμας, έχοντας δίπλα τους να κυματίζουν υπερήφανες τις Ελληνικές Σημαίες και τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, βρέθηκαν το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης στα διόδια της Μουσθένης Καβάλας, επί του οδικού άξονα της Εγνατία οδού.

Έχουν περάσει 37 ημέρες έχουν περάσει από τότε που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης παραμένουν αιχμάλωτοι στα χέρια των τούρκων.  Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που αντέδρασε δυναμικά στην αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους. Κάθε μέρα που περνά είναι ακόμη μια μέρα ομηρίας!

Η αποδοχή από τον κόσμο ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης και θερμή, αποδεικνύοντας ότι παρά τα προεκλογικά ψέματα των μπολσεβίκων που κυβερνούν την πατρίδα μας, περί εξόδου από τα μνημόνια, οι πολίτες αντιλαμβάνονται το μέγεθος της κοροϊδίας και ταυτίζονται με την μοναδική δύναμη αλήθειας που είναι το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Χιλιάδες έντυπα του κόμματος μοιράστηκαν στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι συνεχάρησαν τους συναγωνιστές μας και εξέφρασαν την στήριξή τους στο κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Η Χρυσή Αυγή έρχεται!

Ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε στα διόδια Νεστάνης Αρκαδίας. Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής Μεσσηνίας και Αρκαδίας  προέβησαν σε διανομή έντυπου υλικού στους διερχόμενους οδηγούς με ιδιαιτέρως θετική ανταπόκριση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabala2#ixzz5Bxv4IWgM

Exit mobile version