Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σημαντικές για το μέλλον της Ευρώπης οι εκλογές στην Ουγγαρία

Σημαντικές για το μέλλον της Ευρώπης οι εκλογές στην Ουγγαρία

Ρεπορτάζ από την εφημερίδα “Εμπρός

Ένας κορυφαίος Ουγγρικός πολιτικός προειδοποίησε για μια τεχνοκρατική “παγκόσμια κυβέρνηση” που εργάζεται για να σβήσει τον ατομικισμό και να δημιουργήσει έναν ομοιογενή, χωρίς σύνορα κόσμο αποτελούμενο από νοητικά ελεγχόμενους ανθρώπους.  

Ο László Kövér, Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Ουγγαρίας, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενάντια στην παγκοσμιοποίηση κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα. “Η νέα τεχνική και η ιδεολογία της παγκόσμιας κυβέρνησης στοχεύουν στη δημιουργία (κοινωνιών) χωρίς ταυτότητα”, δήλωσε ο κ. Kövér, υποστηρίζοντας ότι “τόσο οι εθνοτικές πλειοψηφίες όσο και οι μειονότητες” στοχεύουν μια διαρκώς αναπτυσσόμενη “παγκόσμια κυβέρνηση”.

«Θέλουν να απαλλάξουν τους ανθρώπους από τη θρησκευτική, εθνική, οικογενειακή και ακόμη και σεξουαλική τους ταυτότητα, ώστε να μην είναι πλέον σε θέση να αναγνωρίσουν, να εκφράσουν ή να επιβάλουν τα συμφέροντά τους», υποστήριξε. “Οι εισβολείς θα καταλάβουν το μυαλό των ανθρώπων και των κοινοτήτων για να τους υποδουλώσουν.”

Ο Kövér είναι ιδρυτικό μέλος του συντηρητικού κόμματος Fidesz, το οποίο ελέγχει επί του παρόντος την κυβέρνηση και υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τους Ούγγρους, λόγω κυρίως των θέσεων της ηγεσίας του κόμματος και του πρωθυπουργού κ. Viktor Orbán κατά των ανοιχτών συνόρων, της μετανάστευσης και της ισλαμοποίησης της Ευρώπης.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Orbán  κατά τη διάρκεια μιας ιστορικής ομιλίας επί της ευκαιρίας της εθνικής εορτής για τον αγώνα της Ουγγαρίας για ανεξαρτησία,  απευθύνθηκε στον Λαό της Βουδαπέστης,  και  δήλωσε ότι «η μεγαλύτερη μάχη μας πρόκειται να ξεκινήσει».

«Αγωνιζόμαστε με έναν εχθρό διαφορετικό από εμάς. Έναν εχθρό που λειτουργεί με ύπουλο τρόπο και υποκινεί  αντεθνικά κινήματα. Έναν εχθρό που δεν πιστεύει στην εργασία αλλά κερδοσκοπεί με χρήματα. Έναν εχθρό που  δεν έχει τη δική του πατρίδα αλλά αισθάνεται ότι κατέχει ολόκληρο τον κόσμο », συνέχισε, κάνοντας σαφή αναφορά στη «μαφία του Τζορτζ Σόρος», τον πλέον  επιθετικό από τους υπέρμαχους της καταστροφής των εθνικών κρατών. “Αυτή είναι η πατρίδα μας, η ζωή μας, και αφού δεν έχουμε άλλο, θα αγωνιστούμε για αυτό μέχρι το τέλος και ποτέ δεν θα το εγκαταλείψουμε“.

Η Αφρική θέλει να παραβιάσει τις πύλες μας και οι Βρυξέλλες δεν μας υπερασπίζονται“, δήλωσε ο Orbán. Η Ουγγαρία και η Ευρώπη αντιμετωπίζουν ένα μαζικό μεταναστευτικό κύμα που θέτει σε κίνδυνο τον τρόπο ζωής των λαών τους. Η Ευρώπη βρίσκεται υπό εισβολή. Αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν εμποδίζουν τη μετανάστευση στα σύνορά τους θα χαθούν.

Οι προειδοποιήσεις του Ορμπάν συμπληρώνουν τον Kövér, καθώς η ατζέντα της παγκόσμιας κυβέρνησης υλοποιείται από εκλεγμένους τεχνοκράτες στις Βρυξέλλες, οι οποίοι μετασχηματίζουν συστηματικά τον δυτικό πολιτισμό, σβήνοντας τις παραδοσιακές αρχές, δηλητηριάζοντας τον πολιτισμό και πλημμυρίζοντας την Ευρώπη με εκατομμύρια αλλοδαπών με ριζικά διαφορετικές αξίες.

Στις 8 Απριλίου, οι Ούγγροι θα κατευθυνθούν στις κάλπες σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που θα επηρεάσει όχι μόνο το άμεσο μέλλον της Ουγγαρίας, αλλά θα διαμορφώσει το πεπρωμένο της Ευρώπης.

Φ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/shmantikes-gia-to-mellon-ths-eurwphs-oi-ekloges-sthn-ouggaria#ixzz5ByhWArDE

Exit mobile version