Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H Χρυσή Αυγή στην τελετή άφιξης του Αγίου Φωτός

Το αεροσκάφος που μετέφερε το Άγιο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου έφτασε νωρίς το απόγευμα του Μ. Σαββάτου στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Όπως προβλέπεται, βάσει πρωτοκόλλου, η υποδοχή του πραγματοποιήθηκε με τιμές αρχηγού κράτους.

Ο Έξαρχος του Πανάγιου Τάφου αρχιμανδρίτης Δαμιανός κατήλθε του αεροσκάφους φέρνοντας το Άγιο Φως στην ελληνική γη υπό τους ήχους της μπάντας του Στρατού Ξηράς και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου αποτελούμενο από τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο, Χρήστο Παππά, τους συναγωνιστές Περικλή Μουλιανάκη, Χρήστο Κυριτσόπουλο και μέλη του Σωματείο ΝΕΖ “Άγιος Νικόλαος”, παρέστη στην τελετή άφιξης του Αγίου Φωτός στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών.

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει την σημαντική αυτή ημέρα για την πατρίδα και την θρησκεία μας.

Η Χρυσή Αυγή θα είναι πάντα παρούσα σε αντίστοιχες εκδηλώσεις ως η μοναδική θεματοφύλακας των ιερότερων αξιών του Έθνους μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sthn-teleth-afijhs-tou-agiou-fwtos#ixzz5C1y0kJk7

Exit mobile version