Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επελαύνει η Χρυσή Αυγή: Έντρομοι σταλινοτσολιάδες και ψοφοδεξιοί παρακολουθούν με τρόμο την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος!

Επελαύνει η Χρυσή Αυγή: Έντρομοι σταλινοτσολιάδες και ψοφοδεξιοί παρακολουθούν με τρόμο την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος!

Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Τί κι αν οι Τούρκοι κρατούν ομήρους επί ένα μήνα δύο Έλληνες στρατιωτικούς και επιβουλεύονται την κυριαρχία του μισού Αιγαίου, τί κι αν οι Σκοπιανοί απαιτούν την εκ μέρους της Ελλάδος νομιμοποίησης της ιστορικής διαστρέβλωσης την οποία έχουν διαπράξει, τί κι αν η οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας βρίσκεται υπό τον ασφυκτικό έλεγχο της διεθνούς επιτροπείας, η έγνοια της κυβέρνησης της αριστεράς εστιάζεται στο εξής ένα και μοναδικό πρόβλημα: αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής!

Τούτο βεβαίως δεν διαφημίζεται στα δελτία των ειδήσεων, μιας και ελλοχεύει ο σοβαρός κίνδυνος του ξεσπάσματος της λαικής οργής προς την κυβέρνηση των αθλίων μαρξιστών του Σύριζα και των παλιάτσων συνεταίρων τους των ΑΝΕΛ. Μαρτυρείται όμως στην αρθρογραφία του «δημοκρατικού» Τύπου, όπου «έγκριτοι και αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι καθώς και περισπούδαστοι «σοφοί του τίποτε» και καθηγητάδες, συναγωνίζονται σε ραδιουργίες και σταλινικές μεθοδεύσεις, προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια (και όχι μόνο) του σοβιετικού Καθεστώτος των Αθηνών. Είναι δε τέτοιο το μέγεθος του μίσους τους προς την Ελλάδα και καθετί Εθνικό, ώστε ο ουδέτερος παρατηρητής να εξάγει εύκολα το συμπέρασμα πως ο καθ’ οιονδήποτε τρόπο περιορισμός της δυναμικής της Χρυσής Αυγής είναι υπόθεση απείρως σημαντικότερη ακόμη και από την απόκρουση της τουρκικής επιθετικότητας η οποία ξετυλίγεται σήμερα σε ευρύ πλάτος.

Την αρχή έκανε όπως ήταν φυσικό η φυλλάδα των πραιτόρων των αριστερών Μνημονίων και της υποστήριξης του κόκκινου παρακράτους, η οποία απαιτούσε από τα συντρόφια της κυβέρνησης τη λήψη αντιδημοκρατικών μέτρων εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας σε εκλογική επιρροή, της πρώτης όμως σε Εθνική Αντίσταση κατά της ερυθράς Χούντας που εξουσιάζει, εξαθλιώνει τους Έλληνες και ξεπουλά την Ιστορία μας και τη γη των προγόνων μας.

Πρόκειται για εκείνους τους δεδηλωμένα ανθέλληνες, τους νοσηρούς υποστηρικτές της εγχώριας κόκκινης τρομοκρατίας, με τους οποίους συνεργάστηκε η «πατριωτική» ΝΔ του Σαμαρά για να εξαπολύσει το Σεπτέμβριο του 2013 το πογκρόμ των αντισυνταγματικών διώξεων κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ούτως ώστε να εξαλειφθεί η διαρροή ψήφων προς τη Χρυσή Αυγή. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα παρά ταύτα στέκει ζωντανό, ακμαίο και δυνατότερο από ποτέ, ενώ οι εγκέφαλοι και συντελεστές της πολιτικής σκευωρίας από μέρους ΝΔ, απέμειναν με τα «συγχαρίκια», τα εύσημα και τους ύμνους των ερυθρών Χμερ της στρατευμένης δημοσιογραφίας.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ποιά είναι όμως η σημερινή δυναμική της Χρυσής Αυγής, η οποία προκαλεί τόσο μεγάλο πανικό και απόγνωση στους σταλινοτσολιάδες της ενημέρωσης, φθάνοντάς τους σε σημείο να την αποτυπώνουν μέσα σε πλήρη τρόμο μέσω πρωτοσέλιδου; Την απάντηση δίνει ένας καθηγητής Πανεπιστημίου της Μακεδονίας, παλαιός κατήγορος της Χρυσής Αυγής και φίλα προσκείμενος στη διεθνιστική κεντροδεξιά ΝΔ, ο οποίος υποχρεώνεται να αρθρογραφήσει απαιτώντας εκ νέου (το είχε ξανακάνει το 2013) την παραβίαση του Συντάγματος και τον εξοβελισμό της Χρυσής Αυγής από τον πολιτικό στίβο. Ποια είναι τέλος πάντων η κατηγορία την οποία αποδίδει στη Χρυσή Αυγή και η οποία αποτελεί την αιτία της απαίτησής του να τεθεί ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα εκτός νόμου;

Είναι το γεγονός ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών εξακολουθεί να μην συμβιβάζεται με το Καθεστώς του ανθελληνισμού και της φαυλοκρατίας και ως εκ τούτου συνιστά απειλή. Τόσο απλά και «δημοκρατικά» ξεδιπλώνουν οι πραιτωριανοί του Καθεστώτος το «σεβασμό» τους στο Σύνταγμα και στους Νόμους, έχοντας μάλιστα το θράσος να κατηγορούν εμάς τους Εθνικιστές ως υπονομευτές του. Εξάλλου, ο ίδιος ο καθηγητής παραδέχεται στο άρθρο του πως η περίφημη δίκη δεν πηγαίνει όπως οι σκευωροί προσδοκούσαν και τα στοιχεία κρίνονται εξόχως ανεπαρκή για να επιτευχθεί ο στόχος των σκευωρών.

Μια σημαντική εντούτοις παράμετρος που αφορά τον κύριο καθηγητή, δίνει και την απάντηση στο ερώτημα «προς τι αυτή η λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής»; Ο κύριος αυτός είναι επικεφαλής ομάδος που διενεργεί δημοσκοπήσεις για λογαριασμό του πανεπιστημίου στο οποίο εργάζεται. Εάν η Χρυσή Αυγή αποδοκιμαζόταν από τον Ελληνικό Λαό, ο καθηγητής θα ακολουθούσε την «δημοκρατική» γραμμή της απόλυτης σιωπής για τις δύο απαγορευμένες λέξεις (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) των καιρών μας. Κάνει όμως το ακριβώς αντίθετο και αντιλαμβάνεται ο καθένας ποια είναι η αιτία πίσω από την μανιασμένη του αντίδραση: η Χρυσή Αυγή επελαύνει εκλογικά και το στομάχι του κυρίου καθηγητή είναι αδύνατο να το χωνέψει!

Δεν είναι όμως μόνον ο καθηγητής εκείνος που προμηνύει κακά μαντάτα για το τόξο της διαφθοράς και της ξενοκρατίας. Ανάλογα δημοσκοπικά στοιχεία καταγράφονται στις έρευνες που διεξάγει το Μαξίμου, με συνέπεια -όπως η φυλλάδα «Έθνος» ομολογεί- να διεξάγονται συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής! Ούτε η ΝΔ, ούτε βεβαίως τα λοιπά «δημοκρατικά» υπολείμματα απασχολούν την κόκκινη Χούντα που κυβερνά. Είναι η Χρυσή Αυγή εκείνη που κάνει τους απόβλητους της στέππας να χάνουν τον ύπνο τους!

Καθίσταται σαφές λοιπόν, όπως διάφορες πηγές από την άκρα αριστερά μέχρι την ψοφοδεξιά μαρτυρούν, πως ο Ελληνικός Λαός διακρίνει στη Χρυσή Αυγή την πολιτική εκείνη δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στην ξενοκρατία μαρξιστών και φιλελεύθερων, επαναφέροντας τον Έλληνα και την Ελληνίδα στο προσκήνιο των πολιτικών αποφάσεων.

Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της δεσμεύεται προς τον Ελληνικό Λαό πως δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω στον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία! Όσο για εκείνους που ονειρεύονται και διατυπώνουν δημοσίως την απαίτησή τους για συνταγματική εκτροπή, να γνωρίζουν πως με τη βοήθεια του Θεού και ενός ολόκληρου Λαού, θα ‘ρθει η μέρα που θα τους ανταποδώσουμε την δημοκρατία τους στο εκατονταπλάσιο και με το νόμιμο τόκο!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epelaunei-h-chrush-augh-entromoi-stalinotsoliades-kai-psofodejioi-parakolou#ixzz5C4Ox2F00

Exit mobile version