Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο χορό των προκλήσεων και οι τούρκοι ψαράδες: Ρίχνουν δίχτυα στο Αιγαίο ανενόχλητοι! ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός από τις καθημερινές παραβιάσεις με τουρκικά μαχητικά, drones, πολεμικά πλοία τώρα έχουμε και τους τούρκους ψαράδες!

Εν μέσω πασχαλινών εορτών ψαρεύουν σε ελληνικά χωρικά ύδατα χωρίς κανείς τους σταματάει. Η απουσία του ελληνικού κράτους έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους Έλληνες ψαράδες που βλέπουν τους τούρκους να εισέρχονται στα ελληνικά χωρικά ύδατα και να ψαρεύουν.

Άνθρωποι της περιοχής, αναφέρουν πως οι προκλήσεις των γειτόνων ξεπερνούν κάθε σκέψη και πλέον το φαινόμενο της ψαριάς από τούρκους στα ελληνικά χωρικά ύδατα είναι πιο διαδεδομένο από ποτέ αφού το ελληνικό κράτος απουσιάζει από την προστασία των συνόρων, με αποτέλεσμα οι Έλληνες ψαράδες να είναι οι πλέον χαμένοι του παιχνιδιού.

Οι τούρκοι ψαράδες καθημερινά πλέουν ανενόχλητοί ανοιχτά του αιγαίου και των παραλιών της Μικράς Ασίας και μπαίνουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Το βίντεο δείχνει μια τουρκική τράτα δυτικά της Χίου όπου δίπλα σε ελληνικά πλοία ψαρεύει μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ είναι τόσο ανίκανη που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε την ψαριά των Ελλήνων αλιέων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-choro-twn-proklhsewn-kai-oi-tourkoi-psarades-richnoun-dichtua-anenochlh#ixzz5C5V8OKBe

Exit mobile version