Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Μητρόπολη Αθηνών έκανε Ανάσταση ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τον Εθνικό Ύμνο τραγούδησε το τιμητικό άγημα!

Παρουσία εκατοντάδων πιστών εψάλη το «Χριστός Ανέστη» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών.

Στην Ακολουθία της Αναστάσεως χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, και συγχοροστάτησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι, Αβύδου Κύριλλος και Θεσπιών Συμεών.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος συνοδευόμενος από την συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια παρέστη στην δοξολογία της Αναστάσεως. Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος συνομίλησε με προσκυνητές και αντάλλαξε ευχές για καλή Ανάσταση του Θεανθρώπου και της Πατρίδος μας. 

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό προχώρησε λίγο μετά το Χριστός Ανέστη ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας αφού έψαλε το Χριστός Ανέστη μπροστά σε δεκάδες πιστούς που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, σταμάτησε την ψαλμωδία και μαζί με το τιμητικό άγημα τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.

Πρόκειται για μια κίνηση που συνέβη για πρώτη φορά καθώς τα προηγούμενα χρόνια ο κ. Ιερώνυμος συνέχιζε κανονικά τη Θεία Λειτουργία ενώ στο «παρασκήνιο» ακουγόταν ο Εθνικός Ύμνος από το εκάστοτε τιμητικό άγημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-mhtropolh-athhnwn-ekane-anastash-o-archhgos-ths-chrushs-aughs-n.-g.-mi#ixzz5C5yxAla8

Exit mobile version