Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι «ντετέκτιβ» της «Εφ. των Συντακτών» ξαναχτυπούν: Χρυσή Αυγή, Καρέλιας και λαθρεμπόριο τσιγάρων το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα!

Οι «ντετέκτιβ» της «Εφ. των Συντακτών» ξαναχτυπούν: Χρυσή Αυγή, Καρέλιας και λαθρεμπόριο τσιγάρων το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα!

Σοβαρό πρόβλημα θα δημιουργηθεί, απ’ ό,τι φαίνεται, στην “Εφημερίδα των Συντακτών” αν δεν συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή. Τόσο σοβαρό που τους φτάνει στο σημείο να γράφουν γραφικότητες, που μοιραία σχολιάζονται ως «εκτός θέματος».

Η τελευταία γραφικότητα που έγραψαν στο τελευταίο τους φύλλο, φτάνει πραγματικά στα όρια της επιστημονικής φαντασίας και αξίζει αναφοράς ως υποψήφιας για βραβείο καλύτερου σεναρίου.

Σας παραθέτουμε το σενάριο σε τίτλους:

Α) Οι «φασίστες» της Χρυσής Αυγής γράφουν ευμενώς για την φιλεργατική δραστηριότητα της επιχειρήσεως «Καρέλιας», η οποία ετησίως φροντίζει να μοιράζει κομμάτι από τα κέρδη της στους εργαζόμενους

Β) Το «λαγωνικό» της «Εφημερίδας των Συντακτών» εντοπίζει λίστα παρεμπορίου, σύμφωνα με την οποία ποσοστό των λαθραίων τσιγάρων παγκοσμίως φέρουν το σήμα της εταιρείας «Καρέλιας», ασχέτως αν αυτά είναι προϊόν κλοπής ή παραχάραξης.

Φυσικά, το συμπέρασμα στο οποίο έφτασε το «λαγωνικό» από όλα αυτά ήταν ότι πρέπει να γίνει ερώτηση στην εταιρεία για το όλο ζήτημα, προκειμένου – προφανώς – να αποκαλυφθεί ο «χρυσαυγίτικος δάκτυλος» πίσω από το παγκόσμιο λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Η εταιρεία, αφότου τους τόνισε ότι στην πραγματικότητα και η ίδια μάχεται από κοινού με τις αρχές για την αντιμετώπιση αυτών των κυκλωμάτων, απάντησε και για την Χρυσή Αυγή.

Σας παραθέτουμε την ερώτηση και την σπαρταριστή απάντηση:

Συντάκτης – Ντετέκτιβ Κώστας Ζαφειρόπουλος: Σας ενοχλεί το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή εκθειάζει τις επιλογές της εταιρείας ως προς τις παροχές στους εργαζόμενους; Ως εταιρεία καταδικάζετε τις πρακτικές της Χρυσή Αυγή, η οποία δικάζεται τα τελευταία χρόνια ως εγκληματική οργάνωση;

Εκπρόσωπος εταιρείας: Το ερώτημά σας για τις δηλώσεις πολιτικού κόμματος είναι εκτός θέματος. Η εταιρεία μας, εδώ και αρκετές δεκαετίες, επιβραβεύει τους συνεπείς εργαζομένους της οι οποίοι συμβάλλουν με τον μόχθο τους στην επίτευξη των στόχων της και δεν σχολιάζει δηλώσεις πολιτικών κομμάτων.

Χωρίς αμφιβολία το βραβείο της ανοιχτής παλάμης για το καλύτερο σενάριο ανήκει, για φέτος, στην “Εφημερίδα των Συντακτών”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-ntetektib-ths-efhmeridas-twn-suntaktwn-janachtupoun-chrush-augh-karelias#ixzz5C6l7eIpA

Exit mobile version