Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ καλή Ανάσταση στον Αρχηγό και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τους μόνους από το πολιτικό σύστημα που παλεύουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τα ξεπουλημένα συστημικά μέσα στην Ελλάδα παρουσιάζουν τον προδότη Καμμένο συνεχώς πότε με στολή παραλλαγής και πότε με ανοιξιάτικα γιλέκα σε ασκήσεις του Ελληνικού Στρατού. Προσπαθούν με την προβολή του Καμμένου σαν δήθεν Εθνικιστή να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή. Μάταιος κόπος. Δεν πείθουν κανέναν.

Ο ψεκασμένος έχει καταγραφεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού σαν εκείνος ο πολιτικός που από κοινού με τον Εθνομηδενιστή Τσίπρα, διέλυσαν και χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Κατάντησαν τον περήφανο Ελληνικό Στρατό που όλοι υπηρετήσαμε, σε υπηρέτριες των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Με τα μνημόνια που ψήφισαν χρεοκόπησαν και υποδούλωσαν την Ελλάδα. Ο Εθνικισμός στην Ελλάδα έχει όνομα. Χρυσή Αυγή, η μόνη Εθνικιστική δύναμη στην χώρα. Καλό Πάσχα σε όλους τους Χρυσαυγίτες και όλες τις Χρυσαυγίτισες. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Ζήτω η νίκη και η Χρυσή Αυγή.

Π.Γ.

Το κάψιμο του Ιούδα: Ένα Ελληνικό Έθιμό υπό συνεχή διωγμό – ΒΙΝΤΕΟ

O Σαμαράς, λόγω των ημερών επιδιώκει και την δική του πολιτική ανάσταση, μέσω άρθρου του σε γνωστή εφημερίδα, αλλά μάταια. Ο ελληνικός λαός τον έχει καταγράψει ως τον πρωθυπουργό που παρεμβαίνει στην ελληνική Δικαιοσύνη με σκοπό να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή την μόνη πραγματική πατριωτική φωνή αυτή της Χρυσής Αυγής. Το πιο γελοίο σημείο του παραληρήματός του είναι εκείνο που κατηγορεί τους Συριζανέλ για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη και πως με προστατευόμενους μάρτυρες στήνονται κατηγορίες. Μα κύριε βουλευτά της Μεσσηνίας οι συριζοψεκασμένοι είδαν τα έργα και τις ημέρες σου και αντιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τις δικές σου παρεμβάσεις. Περαστικά και την επόμενη φορά εύχομαι να γράφεις πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Επελαύνει η Χρυσή Αυγή: Έντρομοι σταλινοτσολιάδες και ψοφοδεξιοί παρακολουθούν με τρόμο την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος!

Ευτυχία Σ.

Καλά ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ξεπέσει τόσο πολύ. Μόνο τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί γεγονότα και συλλήψεις οι οποίες σε κάνουν να απορείς, αν πρόκειται περί αστείου ή όχι. Διάβασα ότι συνέλαβαν λέει έναν άνθρωπο επειδή πουλούσε κουλούρια! Υπάρχουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες που κάνουν παρεμπόριο από μπρελόκ μέχρι παπούτσια και δεν τους ακουμπάει κανένας, και τους πείραξε ο άνθρωπος που βγάζει το μεροκάματό του; Προσπαθούν να γονατίσουν τον Έλληνα, όπου τον βρουν, να μην τον αφήσουν να σηκώσει κεφάλι. Ας είναι όμως έχουν γνώση οι φύλακες, και στην συγκεκριμένη περίπτωση φύλακες της Ελλάδας είναι ο ελληνικός λαός, θα τα πούμε στις εκλογές, ποιον θα στείλουμε να πουλάει κουλούρια, γιατί αρκετά φάγατε κύριοι!

Τάκης Τ.

Ελλήνων Ανάστασις

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-9-apriliou-2018#ixzz5CAo4NFp2

Exit mobile version