Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διανομές τροφίμων από το ΕΛΑΜ σε όλη την Κύπρο – Φωτορεπορτάζ

Στελέχη της Ε.Ο. Λεμεσού εργάστηκαν πολύ σκληρά, με αλτρουισμό, για αρκετές ημέρες ούτως ώστε να φέρουν εις πέρας άλλη μια γιγαντιαία διανομή τροφίμων, με ανταμοιβή τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συμπατριωτών μας, ευχαριστώντας τους θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Εορταστική Διανομή Τροφίμων από το ΕΛΑΜ Λάρνακας: Τόνοι τροφίμων δόθηκαν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, σε άπορες οικογένειες στη Λάρνακα από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο για το γιορτινό τραπέζι της Λαμπρής.

Διανομή Τροφίμων στην ορεινή Κύπρο: Διανομή τροφίμων από σπίτι σε σπίτι πραγματοποίησε η κεντρική Διεύθυνση Οργανωτικού του ΕΛΑΜ με την βοήθεια συναγωνιστών και του Μετώπου Νεολαίας, σε χωριά της ορεινής Κύπρου αλλά και σε αστικά κέντρα, στηρίζοντας έμπρακτα εκατόν οικογένειες δυσπραγούντων συμπατριωτών μας

Κοινωνική Αλληλεγγύη με πράξεις και όχι λόγια από την Ε.Ο. Πάφου: Πραγματοποιήθηκε σήμερα η καθιερωμένη διανομή τροφίμων από την Ε.Ο. Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), στα πλαίσια της Παγκύπριας κοινωνικής προσφοράς του κινήματος σε άπορους συμπατριώτες μας. Με το πέρας της διανομής τροφίμων, αντιπροσωπεία του Κινήματος μετέβη στην παιδιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διένειμαν πασχαλινά αυγά στα παιδιά που αυτές τις Άγιες ημέρες βρίσκονται στο κρεβάτι, αντί με τις οικογένειές τους.

Διανομή Τροφίμων Ε.Ο. Αμμοχώστου – Από τον Λαό για τον Λαό: Μεγαλειώδης διανομή τροφίμων πραγματοποίησε η Ε.Ο. Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) το Μεγάλο Σάββατο 07/04 ενόψει του Πάσχα, ούτως ώστε να μην λείπει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι των συμπατριωτών μας.

Διανομή Τροφίμων Ε.Ο. Λευκωσίας: Μεγαλειώδης διανομή τροφίμων πραγματοποίησε η Ε.Ο. Λευκωσίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής, ούτως ώστε να μην λείπει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι των άπορων συμπατριωτών μας.

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dianomes-trofimwn-apo-to-elam-se-olh-thn-kupro-fwtoreportaz#ixzz5CAobEe57

Exit mobile version