Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα Αραβικά Εμιράτα «βοηθούν πολύ» τα εν Ελλάδι «προσφυγάκια», αλλά δεν τα παίρνουν στην πάμπλουτη χώρα τους!

Εγκαινιάστηκε πρόγραμμα… εργαστηρίων ραπτικής «Η μητέρα μας Φάτμα» στο hotspot της Ριτσώνας από τον πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, Μοχάμεντ Μιρ Αλραϊσι, τον γενικό γραμματέα «υποδοχής» του υπουργείου μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης) και τον διευθυντή του Πανεπιστημίου Ζάϊεντ, Ριάντ Ελ Μοχέντμπ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε: «Το πρόγραμμα των εργαστηρίων στις δομές φιλοξενίας Σύριων προσφύγων στην Ελλάδα (καταυλισμός Ριτσώνας και καταυλισμός Λάρισας) είναι μια πρωτοβουλία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ζάϊεντ για την ενίσχυση των γυναικών και την υποστήριξη των οικογενειών των Σύριων προσφύγων που φιλοξενούνται στους καταυλισμούς. Ο συντονισμός του έργου γίνεται μεταξύ της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα και της Ερυθράς Ημισέληνου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που καταβάλλει πολύ μεγάλες προσπάθειες για την παροχή βοήθειας στις δομές φιλοξενίας».

Αφελής απορία: γιατί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καταβάλλουν τόσο «μεγάλες προσπάθειες» για να βοηθήσουν τα εν Ελλάδι «προσφυγάκια» και δεν παίρνουν κάποια εξ’ αυτών στην πάμπλουτη χώρα τους, για να τα βοηθήσουν ουσιαστικά;

Θυμίζουμε, πως…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version