Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζάεφ: Στην επόμενη συνάντηση με τον Τσίπρα θα μου δώσουν το όνομα της Μακεδονίας

Ζάεφ: Στην επόμενη συνάντηση με τον Τσίπρα θα μου δώσουν το όνομα της Μακεδονίας

Σαφέστατος ως προς τα χρονοδιαγράμματα της προδοσίας υπήρξε ο σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζάεφ, μιλώντας προς το σκοπιανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, αφότου έπλεξε το εγκώμιο για την προσέγγιση που ήδη πέτυχε ο, έμπιστος του Καμμένου, Κοτζιάς με τον σκοπιανό ΥΠΕΞ, είπε:

«Μετά τις γιορτές θα ακολουθήσει μία ακόμα συνάντηση μεταξύ των δύο υπουργών Εξωτερικών. Πιστεύω ότι αυτή η διαδικασία πλησιάζει στο σημείο που θα πρέπει να ακολουθήσει συνάντηση ανάμεσα σε μένα και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αυτό θα σημαίνει ότι η πρόοδος στις συνομιλίες έχει φθάσει σε εκείνο το σημείο, που θα πρέπει να περάσει στο επίπεδο των πρωθυπουργών των χωρών. Αν ακούσουν οι πολίτες ότι θα υπάρξει συνάντηση Ζάεφ-Τσίπρα, αυτό σημαίνει συγκεκριμένη πρακτική επιβεβαίωση ότι οι διαπραγματεύσεις προχωρούν στη σωστή κατεύθυνση και ότι είναι δυνατόν να φθάσουμε σε λύση»

Στην επόμενη συνάντηση μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ, ο σκοπιανός πρωθυπουργός θα αποδεχτεί το “Gorna Makedonjia”, απαιτώντας την «γλώσσα» και την «εθνικότητα». Θα τονίζει μάλιστα ότι είναι… μετριοπαθής, αφού θα έχει δεχτεί την πρόταση της ανθελληνικής  κυβερνήσεως σχετικά με το όνομα, απαιτώντας τώρα να δεχτούν κι αυτοί την δική του πρόταση να ονομάζονται οι Σλάβοι «Μακεδόνες» και η βουλγαρική διάλεκτός τους «μακεδονικά».

Κάπως έτσι η ελληνική διπλωματία θα καταγράψει μία περίτρανη ήττα, αφού οι σκοπιανοί θα πάρουν τα πάντα, χωρίς να δώσουν τίποτα, μια ήττα που θα την υπογράψει αλαλάζοντας από χαρά σύσσωμη η κλίκα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». Μόνη πραγματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή, η οποία επιμένει στην πάγια θέση της: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zaef-sthn-epomenh-sunanthsh-me-ton-tsipra-tha-parw-to-onoma-ths-makedonias#ixzz5CCUwFXON

Exit mobile version