Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξηλώνει τα περίπτερα ο Καμίνης: Οι λαθρέμποροι δεν τον ενοχλούν!

Ρεπορτάζ από την εφημερίδα «Εμπρός»

Ανηλεές κυνήγι εναντίον των επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων έχει εξαπολύσει το ψευτορωμαίικο. Στην νέα επίθεση κατά των Ελλήνων, πρωταγωνιστεί ο υπερασπιστής των λαθρομεταναστών, δήμαρχος κάθε φυλής, πλην Ελλήνων, Καμίνης.

Ο λαθροδήμαρχος ο οποίος δεν ενοχλείται από τις ορδές των αφρικανών που απλώνουν παράνομα την πραμάτεια τους στους δρόμους, ακόμα και έξω από δημόσια κτίρια όπως η ΑΣΟΕΕ, ούτε οι πολιτικοί του φίλοι και πάτρωνες, από το λαθρεμπόριο καπνού και τσιγάρων που προκύπτει από την φοροεπιδρομή στους Έλληνες και την ασύδοτη δράση των παράνομων μεταναστών, ενοχλείται από τα περίπτερα, και αποφάσισε να τους βάλει λουκέτο.

Ήδη, από 931 που ήταν όταν ανέλαβε η δημοτική Αρχή Καμίνη, σήμερα έχουν μειωθεί σε 600. Τώρα, ο δήμαρχος του λαθρομετανάστη και του λαθρέμπορου, προχωρά στην δεύτερη φάση του σχεδίου, καταργώντας οριστικά τις θέσεις 323 περιπτέρων, «με κριτήριο τους κανόνες βιώσιμης κινητικότητας, το εύρος των πεζοδρομίων, την ασφάλεια που απορρέει από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και την εμπορικότητα των δρόμων», ενώ κάνει λόγο και για «λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου της Αθήνας».

Μεγάλα και κούφια λόγια, δηλαδή, λες και φταίνε τα περίπτερα που εξυπηρετούν τους Έλληνες και δη τους Αθηναίους εδώ και δεκαετίες, για τους βρώμικους δρόμους και την… ασφάλεια α λα Τόσκα.

Βέβαια ο Καμίνης εκτός από τον δηλωμένο και αποδεδειγμένο μισελληνισμό του, κάνει και τον νεροκουβαλητή του Τσίπρα και των δανειστών του, προσβλέποντας σε μεγαλύτερη φορολογία από όσους θα εξαναγκαστούν να ανοίξουν ψιλικατζίδικο, αλλά κυρίως ενεργεί υπέρ των λαθρομεταναστών τους οποίους εδώ και χρόνια οι υπηρεσίες του Δήμου ευνοούν και στηρίζουν για να ανοίξουν επιχειρήσεις.

Κλείνουν τα περίπτερα, και οι πελάτες κατευθύνονται στα μπακάλικα των ασιατών που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στις γειτονιές της Αθήνας. Ευνοημένοι θα είναι βεβαίως και οι μεγάλοι της αγοράς, αφού, κλείνοντας τα περίπτερα, θα ευνοηθούν οι μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις στις οποίες θα αναγκάζονται να απευθύνονται οι διαβάτες.

Άλλος θιγόμενος θα είναι ο Τύπος και επακόλουθα η ελευθερία της διακίνησης των ιδεών, αφού τα σημεία διανομής Τύπου έχουν μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια, και θα μειωθούν ακόμη περισσότερο με τα νέα μέτρα του Καμίνη. Το περίπτερο αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε ελληνικής γειτονιάς, τόπο συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων αλλά και ένα σημείο ασφάλειας για τους κατοίκους, και καταφύγιο για λύσεις έκτακτης ανάγκης.

Όλα αυτά δεν αρέσουν στον Καμίνη και εξαπολύει το νέο πογκρόμ εναντίον των περιπτέρων. Είπαμε και επαναλαμβάνουμε ότι οι  Έλληνες τους ενοχλούν και κάνουν τα πάντα για να τους αντικαταστήσουν.

Οι Έλληνες περιπτερούχοι που νόμιζαν ότι θα διασωθούν προσλαμβάνοντας τριτοκοσμικούς να τα δουλεύουν δρέπουν τώρα το κόστος των συμπεριφορών τους. Μία είναι η λύση. Στις εκλογές που έρχονται, Χρυσή Αυγή για να γυρίσει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ε.Δ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jhlwnei-ta-periptera-o-kaminhs-oi-lathremporoi-den-ton-enochloun#ixzz5CCbl4nbE

Exit mobile version