Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και αλλοδαποί να οπλοφορούν ανενόχλητοι στον Άγιο Παντελεήμονα είναι μια μικρή γεύση το πόση ανομία υπάρχει σε όλη την χώρα. Όταν είσαι ανίκανος να προφυλάξεις μια από τις κεντρικότερες πλατείες της χώρας φαντάσου τι γίνεται σε άλλα μέρη πιο απονομένα. Και δεν φταίει η ΕΛ.ΑΣ. γι΄αυτό φταίνε οι άνωθεν εντολές εδώ και χρόνια, όπου έχουν καταντήσει τον ρόλο της Αστυνομίας σε ρόλο κομπάρσου. Άλλωστε το ίδιο έχουν κάνει και με τον Στρατό, όπου ουκ ολίγοι στρατιώτες έγιναν παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών. Πρέπει άμεσα να δωθεί λύση, γιατί η Ελλάδα έχει καταντήσει όχι Φαρ Ουέστ, αλλά Βραζιλία!

Λ.Μ.

Σαρωτική νίκη των Εθνικών Ιδεών στην Ουγγαρία: Κέρδισε με άνεση την αυτοδυναμία ο Βίκτορ Όρμπαν – Καταστροφή για την αντιπολίτευση

Αν θέλουν πραγματικά να καταπολεμήσουν τον ρατσισμό, όπως λένε, θα πρέπει να σταματήσουν να δημιουργούν κοινωνίες που τον βοηθούν. Δεν υπάρχει καμία λογική όταν μέσα σε μια χώρα που κατοικείται π.χ. από Άραβες να αρχίσεις να στέλνεις πληθυσμό μη μουσουλμανικό. Τρανό παράδειγμα, ότι ο ρατσισμός γεννιέται μέσα από τις πολυφυλετικές κοινωνίες είναι η Αμερική. Στην Αμερική υπάρχει χρόνια το συγκεκριμένο  πρόβλημα, όπου βλέπουμε ότι ρατσισμός δεν υπάρχει μόνο κατά των αφρικανών αλλά και κατά των λευκών.

Όση προπαγάνδα περί αλληλεγγύης και συνεργασίας των λαών και αν δέχτηκε η Αμερική το πρόβλημα παραμένει, γιατί; γιατί αν δεν υπάρξουν κοινωνίες οι οποίες θα έχουν την ίδια πολιτισμική κουλτούρα είναι αδύνατον να βρεθεί λύση. Λύση δεν είναι να πιέζω μια κατάσταση να γίνει κατά τα πιστεύω μου, λύση δεν είναι να πυροδοτώ ένα πρόβλημα που γνωρίζω ότι υπάρχει, αντιθέτως λύση είναι να καταφέρουμε επιτέλους ως ανθρώποτητα να δημιουργήσουμε κοινωνίες οι οποίες θα φέρουν την πρόοδο και όλη η σύγχρονη ιστορία έχει δείξει πως αντί της προόδου έρχονται οι εσωτερικές διαμάχες σε ένα κράτος πολυφυλετικό.

Κώστας Σ.

Τα Αραβικά Εμιράτα «βοηθούν πολύ» τα εν Ελλάδι «προσφυγάκια», αλλά δεν τα παίρνουν στην πάμπλουτη χώρα τους!

Mε τα Αραβικά Εμιράτα να υποβοηθούν τα μουσουλμανικά στοιχεία στην Ευρώπη και την Αλβανία με την Τουρκία να προσπαθούν να επιτύχουν την μουσουλμανοποίηση των Βαλκανίων, όλοι καταλαβαίνουμε πως η ώρα που θα φοράμε μπούρκα δεν είναι και τόσο μακρυά. Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε, και να ανακόψουμε οποιοδήποτε σχέδιο που θα μας γυρίσει 500 χρόνια πίσω. Χωρίς παρωπίδες, πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως η Ελλάδα αποτελεί τον φάρο του πολιτισμού για ολη την Ευρώπη, και ότι την στιγμή που θα σταματήσει να υπάρχει καθώς θα σκεπαστεί με τα μουσουλμανικά άμφια θα βυθιστεί στον σκοταδισμό η μισή υφήλιος. Η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Μ.Τ.

39 ημέρες αιχμάλωτοι στις τουρκικές φυλακές οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-10-apriliou-2018#ixzz5CGVBfIHi

Exit mobile version