Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι συριζαίοι έχουν ήδη δώσει το όνομα της Μακεδονίας μας, εθνικότητα και γλώσσα στους σκοπιανούς!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι συριζαίοι έχουν ήδη δώσει το όνομα της Μακεδονίας μας, εθνικότητα και γλώσσα στους σκοπιανούς!

Επιστολή προς τους ΥΠΕΞ Ελλάδος και Σκοπίων απέστειλε ο Μάθιου Νίμιτς, καταγράφοντας τα σημεία συμφωνίας και διαφωνίας ως προοίμιο της νέας τριμερούς συναντήσεως που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Όπως αποκάλυψε μέσο φιλικό προς την κυβέρνηση, η επιστολή ανέφερε συμφωνία ως προς την «εθνικότητα» και την «γλώσσα», δηλαδή θα επιτρέπεται στους σκοπιανούς να αποκαλούν το συνονθύλευμα Σέρβων, Αλβανών, Βουλγάρων, Ρομά και άλλων εθνικοτήτων ως «μακεδόνες» και την βουλγαρική τους διάλεκτο ως «μακεδονικά».

Στο θέμα του ονοματολογικού των Σκοπίων, έχουν ήδη προκριθεί διάφορες ονομασίες επί των οποίων συζητούν οι δύο αντιπροσωπείες. Όλες περιέχουν τον όρο «Μακεδονία», συνεπώς παρά το γεγονός ότι η «διαπραγμάτευση» συνεχίζεται ως προς τις λεπτομέρειες, μπορούμε να θεωρούμε και αυτό το θέμα «λήξαν». Το πιο πιθανό όνομα είναι το “Gorna Makedonija”.

Τα σημεία που θεωρητικά συνεχίζεται η διαπραγμάτευση είναι το εύρος χρήσης και το ακρωνύμιο, αφού οι σκοπιανοί θέλουν να συνεχίσουν να αποκαλούνται σκέτο «Μακεδονία» στο εσωτερικό τους και να χρησιμοποιούν ως συντομογραφία το «ΜΚ» που γνωρίζουμε όλοι από τις πινακίδες των αυτοκινήτων.

Ουσιαστικά, λοιπόν, οι συριζαίοι έχουν πραγματοποιήσει άτακτη υποχώρηση και έχουν προσχωρήσει στις σκοπιανικές θέσεις σε όλα τα μείζονα ζητήματα και υποτίθεται ότι διαπραγματεύονται τα επί μέρους.

Εμείς από την άλλη, διατρανώνουμε για άλλη μία φορά την πάγια θέση μας «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ» και δηλώνουμε ότι η Ελλάδα δεν δεσμεύεται από τις αποφάσεις μίας κυβερνήσεως μειοψηφίας και εθνικού ενδοτισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-oi-surizaioi-echoun-hdh-dwsei-to-onoma-ths-makedonias-mas-ethnik#ixzz5CICuthmv

Exit mobile version