Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρικυμία εν κρανίω ο σκευωρός Δένδιας, ονειρεύεται αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές! Θα του απαντήσει ο Ελληνικός Λαός

Την απαγόρευση καθόδου της Χρυσής Αυγής στις εκλογές πρότεινε… δημοκρατικότατα ο αρχισκευωρός μιλώντας σε ραδιοσταθμό φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση των ανθελλήνων, Σύριζα και ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο Δένδιας είπε ότι «εάν η Χρυσή Αυγή κριθεί από τη Δικαιοσύνη εγκληματική οργάνωση, δεν θα μπορεί με την παρούσα μορφή να συμμετάσχει στις εκλογές, καθώς μία τέτοια απόφαση σημαίνει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για μια σειρά ατόμων».

Κάποτε ο Δένδιας προχωρούσε σε εκ του ασφαλούς προβλέψεις για την κατάληψη της υποθέσεως της Χρυσής Αυγής, ενώ τώρα φαίνεται να προλέγει ακόμα και τις… ποινές, προαναγγέλλοντας την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, ασχέτως αν κάτι τέτοιο νομικά δεν στέκει και απαιτεί την τελεσίδικη καταδίκη ακόμα και τον Άρειο Πάγο, δηλαδή καμιά δεκαετία ακόμα.

Βέβαια τίποτε το καινούργιο δεν μας λέει ο Δένδιας. Το πιο σαθρό κομμάτι του πολιτικού μας κλεπτοκρατικού συστήματος χρόνια τώρα απεργάζεται την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές.

Το είχε αναφέρει σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδας της Χρυσής Αυγής (από αυτές που απαγόρευσε την μετάδοσή τους η ΕΡΤ) ότι σύμφωνα με πληροφορίες που είχε «δεν μπορούν να σας βγάλουν εκτός νόμου, θα κοιτάξουν να σας βγάλουν εκτός εκλογών».

Αργότερα αυτή η επιδίωξη του συστήματος της κλεπτοκρατίας εντάχθηκε στην πρόταση περί Συνταγματικής Αναθεωρήσεως που έφερε στον Σαμαρά ο πασόκος Αλιβιζάτος και τελευταία την ξαναέφερε στην επιφάνεια ο επίσης πασόκος – δημοσκόπος Μαραντζίδης.

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται και η Νέα Δημοκρατία βγάζει και πάλι από το χρονοντούλαπο την «απαγόρευση της Χρυσής Αυγής», που νομίζει ότι της κόβει ψηφαλάκια. Και λέμε νομίζει γιατί όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή επ’ ουδενί δεν πρόκειται να ψηφίσει το κόμμα της εθνικής προδοσίας, τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trikumia-en-kraniw-o-skeuwros-dendias-oneireuetai-apokleismo-ths-chrushs-au#ixzz5CIDc7luF

Exit mobile version