Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κυβέρνηση των ανθελλήνων επιτρέπει την δημιουργία διπλωματικού γραφείου του Κοσσόβου – Δημιουργεί επικίνδυνα τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδας

Η κυβέρνηση των ανθελλήνων επιτρέπει την δημιουργία διπλωματικού γραφείου του Κοσσόβου - Δημιουργεί επικίνδυνα τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδας

Όπως διαβάζουμε, ο Νίκος Κοτζιάς μετά την επίσκεψή του στο Κόσσοβο, πρόκειται να προχωρήσει την συμφωνία του Γ. Παπανδρέου το 2011 και της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου το 2014 ώστε να δημιουργηθεί διπλωματικό γραφείο του Κοσσόβου στην Αθήνα.

Πρόκειται για μία απόφαση που δημιουργεί επικίνδυνα τετελεσμένα εις βάρος της Πατρίδος μας, τα οποία είναι τόσο προφανή ώστε να οδηγεί σε ασφαλές συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ λειτουργεί με σύστημα εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.

Κατά πρώτον, η ίδια η ιστορία της δημιουργίας αυτού του κρατιδίου, εξηγεί για ποιους λόγους η Ελλάδα θα έπρεπε να μην το αναγνωρίσει ποτέ. Δημιουργήθηκε μέσω μονομερούς ανακηρύξεως ανεξαρτησίας, γεγονός που παραπέμπει ευθέως στην «Ανεξάρτητη Θράκη» που οραματίζεται η Άγκυρα. Η αποδοχή και αναγνώριση ενός τέτοιου ψευδοκράτους συνιστά ένα τετελεσμένο πραγματικά επικίνδυνο.

Κατά δεύτερον, η αναγνώριση του Κοσσόβου συνιστά πρόκληση εναντίον του μοναδικού συμμάχου της χώρας μας στην περιοχή των Βαλκανίων, δηλαδή της Σερβίας εις βάρος της οποίας έγινε η προαναφερθείσα μονομερής ανακήρυξη, την οποία προφανώς δεν αναγνώρισε συνεχίζοντας να θεωρεί το Κόσσοβο επαρχία της.

Τρίτον, το Κόσσοβο είναι ένα κρατίδιο που ουσιαστικά αποτελεί προπύργιο των αλβανών. Προσφάτως μάλιστα ο Ράμα δήλωσε ότι Αλβανία και Κόσσοβο μπορούν να αποκτήσουν κοινό πρόεδρο, ουσιαστικά προαναγγέλλοντας προσάρτησή του στην Αλβανία.

Τέταρτον, το Κόσσοβο, όπως και η Αλβανία είναι χώρες φίλα προσκείμενες στην Τουρκία και αναπόσπαστο μέρος του ισλαμικού ιστού που εξυφαίνει ο Ερντογάν για να περικυκλώσει την Ελλάδα. Πρόσφατη είναι μάλιστα η συνεργασία του Κοσσόβου με την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ για την απαγωγή από εδάφους του ατόμων που κατηγορούνται ως «γκιουλενιστές».

Πόσο οξύμωρο είναι, αλήθεια, το γεγονός πως από την μία ο Κοτζιάς επιχειρηματολογεί ότι πρέπει να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας για να μην διαλυθούν τα Σκόπια και προσαρτήσουν εδάφη τους οι Αλβανοί, στα πλαίσια της «Μεγάλης Αλβανίας» και από την άλλη αναγνωρίζει ουσιαστικά το Κόσσοβο που ήταν η πρώτη μάχη του UCK για την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kubernhsh-twn-anthellhnwn-epitrepei-thn-dhmiourgia-diplwmatikou-grafeiou#ixzz5CIEAQ35C

Exit mobile version