Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό της Ελληνικής Οικογένειας: Ενημέρωση από τον κοινωνικό φορέα «Γονείς» σχετικά με θέματα οικογενειακών επιδομάτων και περιστατικών βίας κατά παιδιών

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό της Ελληνικής Οικογένειας: Ενημέρωση από τον κοινωνικό φορέα «Γονείς» σχετικά με θέματα οικογενειακών επιδομάτων και περιστατικών βίας κατά παιδιών

Μπορεί τα κόμματα του αμαρτωλού κατεστημένου να αποφεύγουν ακόμα και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά αυτό δεν σημαίνει επ’ ουδενί ότι την άποψή τους την συμμερίζεται και η κοινωνία.

Σε αυτή την κατεύθυνση απόψε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής δεχτήκαμε μία επίσκεψη μεγάλης σημασίας όσο μεγάλη προτεραιότητα δίνουμε στα θέματα που αφορούν την Ελληνική Οικογένεια, του πρώτου κυττάρου της Ελληνικής Φυλής.

Στα γραφεία μας, λοιπόν, ήλθε o Κώστας Μιλόβας, εκπρόσωπος του κοινωνικού φορέα «Γονείς», προκειμένου να μας ενημερώσει για θέματα που άπτονται των οικογενειακών επιδομάτων, καθώς και περιστατικών βίας στον Β’ Βρεφονηπιακό Ασπροπύργου, τα οποία είχε αποκαλύψει ο εν λόγω φορέας.

Σας παραθέτουμε το σχετικό ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα του κοινωνικού φορέα:

Συνάντηση με τον βουλευτή Β Πειραιώς Γιάννη Λαγό με αφορμή πρόσκληση του κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος στη βουλή.

Ο Γιάννης Λαγός ζήτησε και έλαβε ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα της καταβολής πρώτης δόσης του οικογενειακού επιδόματος και τους χιλιάδες γονείς που έμειναν απλήρωτη εν όψει της εορτής του Πάσχα χωρίς ωστόσο να έχουν εγκαίρως ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΠΕΚΑ ότι οι δηλώσεις τους Α21 παρέμεναν ανέλεγκτες ή σε διαδικασία αναστολής λόγω μη προσκόμισης επιπλέον δικαιολογητικών για την οριστικοποίηση του ελέγχου. Από την πλευρά του ο ΟΠΕΚΑ μέσω ανακοίνωσης του διατυμπάνισε ότι πληρώθηκαν 727.265 δικαιούχοι… ξεχνώντας όμως να αναφερθούν και στους χιλιάδες δικαιούχους που ενώ πληρούσαν τις προϋποθέσεις δεν τους καταβλήθηκαν τα χρήματα τους.

Επιπλέον ο  Γιάννης Λαγός ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αναδεικνύει το ΓΟΝΕΙΣ ενημερώθηκε για τις εξελίξεις που αφορούν την αποκάλυψη μας για την κακοποίηση βρεφών στον Β Βρεφικό σταθμό Ασπροπύργου και την εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης εισαγγελικής επέμβασης που διατάχθηκε αμέσως μετά την ανάρτηση της έρευνας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-pleuro-ths-ellhnikhs-oikogeneias-enhmerwsh-apo-ton-koinwn#ixzz5CNzUaM96

Exit mobile version