Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Μέγαρα, Χαλκιδική

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Μεγάρων, μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Μιχάλη Γιαννόγκωνα και τον γραμματέα της Τ.Ο. Μαρτίνο Σταμάτη έδωσαν το παρόν στην παραδοσιακή τοπική εορτή του Αγίου Ιωάννου του χορευταρά στα Μέγαρα.

Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής έγιναν δεκτοί με iδιαίτερη ικανοποίηση κι επευφημίες από τον παρευρισκόμενο κόσμο, ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη στηριξή του στο κίνημά μας, αποδοκιμάζοντας σε έντονο ύφος την συγκυβέρνηση των ΣυριζΑνελ και τις άκρως ανθελληνικές πολιτικές τους.

Στην συνέχεια, μετέβησαν στο γραφικό λιμάνι της Πάχης Μεγάρων. Η Πάχη που στην αρχαιότητα ονομαζόταν Νισαία, είναι ένα σημείο ιστορικής σημασίας καθώς εκεί βυθίστηκε το αντιτορπιλικό Ψαρά τον Απρίλιο του 1941, όπου υπάρχει και σήμερα μνημείο των πεσόντων ακριβώς μπροστά στο λιμάνι. Επισης στον λόφο της Πάχης βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, η κατασκευή του τοποθετείται στα χρόνια της Τουρκοκρατίας.

Σε αντίστοιχα θερμό κλίμα τους υποδέχτηκαν τόσο παρευρισκόμενοι πολίτες, όσο και καταστηματάρχες της περιοχής εκφράζοντας την αγωνία τους για τον μαρασμό που έχει επιφέρει οι εξοντωτική φορολόγηση και οι κατασχέσεις, όλα τους αποτέλεσμα των Μνημονίων που τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” επέβαλλαν, όπως και την γενικότερη απέχθειά τους για όλες τις κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης.

Η ηθική στήριξη του κόσμου προς την Χρυσή Αυγή, δίνει νέα ώθηση στο κίνημα για να αγωνιστούμε με περισσότερη αποφασιστικότητα εναντίον όσων επιβουλεύονται την ευημερία του λαού και της πατρίδας μας. Γιατί όταν ο ανθελληνισμός γίνεται νόμος, η Εθνική Αντίσταση αποτελεί καθήκον.

Ενημερωτική δράση από συναγωνιστές της Τ.Ο. Χαλκιδικής στα Μουδανιά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn710#ixzz5CO3N7sW7

Exit mobile version