Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Χαστούκι» σε Σύριζα-ΝΔ από έρευνα του ΕΛΙΑΜΕΠ: 70% των Ελλήνων αντιτίθενται στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας

Έρευνα περί των εθνικών θεμάτων πραγματοποίησε ο γνωστός οργανισμός εξωτερικής πολιτικής ΕΛΙΑΜΕΠ, προκειμένου να ανιχνεύσει τις προθέσεις των Ελλήνων για όσα έρχονται στα εθνικά θέματα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η έρευνα διενεργήθηκε σε δύο ξεχωριστούς χρόνους και αφορούσε την παρουσία εχθρού του Ελληνισμού καθώς και το ονοματολογικό των Σκοπίων. Η δεύτερη ερώτηση είχε δύο σκέλη, πρώτον κατά πόσον οι Έλληνες θέλουν λύση του προβλήματος και δεύτερον σε ποια κατεύθυνση.

Στο πρώτο ερώτημα τα πράγματα ήταν σαφή και αναμενόμενα με την Τουρκία να αποσπά 50,5% στο πρώτο διάστημα και 52,5% στο δεύτερο διάστημα. Τα αποτελέσματα αυτά αξίζει να σημειωθεί αφορούν το τέλος Ιανουαρίου και τις αρχές Μαρτίου, συνεπώς ΔΕΝ προσμετρούν την αιχμαλωσία των Ελλήνων Στρατιωτικών.

Το δεύτερο ερώτημα, όμως, ήταν ένα χαστούκι για τους πολιτικάντηδες της ΝΔ, του Σύριζα, των ΑΝΕΛ, του ΠαΣοΚ και των υπολοίπων αποκομμάτων της «σύνθετης ονομασίας». Σύμφωνα με την έρευνα, λοιπόν, οι Έλληνες πολίτες θέλουν την λύση του προβλήματος σε ποσοστό 53% στο τέλος Ιανουαρίου και 58% στις αρχές Μαρτίου.

Οι Έλληνες και στα δύο διαστήματα ήταν κατηγορηματικοί: Δεν θέλουν την προδοσία της Μακεδονίας μας!

Συγκεκριμένα, το δείγμα που λήφθηκε τέλος Ιανουαρίου, σε ποσοστό 71,5% δήλωσε ότι δεν επιθυμεί καμία αναφορά του όρου «Μακεδονία» στο όνομα του κρατιδίου των Σκοπιανών, ενώ το δείγμα του τέλους Φεβρουαρίου δήλωσε το ίδιο σε ποσοστό 57%, δείχνοντας σαφέστατα ότι ο Ελληνικός Λαός διαφωνεί με τις θέσεις των κομμάτων της αμαρτίας και της κλεπτοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chastouki-se-suriza-nd-apo-ereuna-tou-eliamep-70-twn-ellhnwn-den-theloun-th#ixzz5CO6YGeOD

Exit mobile version