Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι με τους τουρκοπράκτορες του DEB o βουλευτής του Σύριζα Χουσείν Ζεϊμπέκ – Τι έχει να πει τώρα ο Βούτσης;

Ακόμη μια επίσκεψη σε εστία τούρκων πρακτόρων στην Ελληνική Θράκη, στην παράνομη και άκρως επικίνδυνη για την Εθνική Ασφάλεια “τουρκική ένωση ξάνθης”, έκανε ο “εκλεγμένος” βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζειμπέκ μαζί με αρκετούς τουρκοπράκτορες του DEB, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι είναι ένας από τους τέσσερις βουλευτές που κατονόμασε ο Ερντογάν ότι έχει στην Ελληνική Βουλή.

Στις 8 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της παράνομης και άκρως επικίνδυνης για την Εθνική Ασφάλεια “τουρκικής ένωσης ξάνθης”.

Σε αυτή την τουρκική βάση πρακτόρων που ανοικτά δρουν ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδος έδωσε το παρόν για ακόμη μια φορά ο “εκλεγμένος” βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζειμπέκ.

Μαζί με τους τούρκους πράκτορες Μεχμέτ Χατζιχαλίλ, Μπιννούρ Οσμάνογλου και Μουσταφά Σάργκο της “τουρκικής ένωσης ξάνθης”, που απαγορεύεται να χρησιμοποιεί τον όρο “τουρκική” για ένωση μέσα στην Ελληνική Επικράτεια, το παρών μαζί με τον Χουσεΐν Ζειμπέκ έδωσαν και οι έτεροι πράκτορες της Τουρκίας Μουσταφά Αλή Τσαβούς και Χουσείν Μπαλτατζί από το κόμμα DEB.

Την πλειάδα των αναγνωρίσιμων τούρκων πρακτόρων στην παραπάνω εκδήλωση συμπλήρωσαν με την παρουσία τους ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε με πλούσια ανθελληνική δραστηριότητα, o δήμαρχος της Μύκης στην Ξάνθη Τζεμίλ Καμπζά που εμμέσως αναγνωρίζει “τουρκική μειονότητα” με την τουρκική προπαγάνδα του και ο πρόεδρος της έτερης παράνομης “τουρκικής ένωσης των τούρκων δασκάλων – BTTÖB ” Αιντίν Αχμέτ.

Συμπερασματικά ενώ και οι τέσσερις τούρκοι βουλευτές του Ερντογάν δεν χάνουν ευκαιρία απροκάλυπτα να παραβρεθούν σε εκδηλώσεις τουρκικών πρακτορικών οργανώσεων που προωθούν μια ατζέντα καθαρά ενάντια στην Εθνική Ασφάλεια της Ελλάδος, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με όλο το άλλο “δημοκρατικό-κλεπτοκρατικό τόξο (Δανέλλης, Ποτάμι – Κουμουτσάκος & Μπακογιάννη, Νέα Δημοκρατία) προσπαθούν να τους υπερασπιστούν. Τα τελικά συμπεράσματα ανήκουν στον κάθε Έλληνα πολίτη.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pali-me-tous-tourkopraktores-tou-deb-o-bouleuths-tou-suriza-chousein-zeimpe#ixzz5CO8lHoPi

Exit mobile version