Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμμορία Ρομά είχε ρημάξει 23 σπίτια στα Νότια Προάστια: Θα τους πάρει ο Τόσκας για εκπαιδευτές στην Αστυνομία;

Τρεις ρομά με πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη προϋπηρεσία εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίας την στιγμή που προσέφεραν «κοινωνικό έργο» στην Γλυφάδα.

Οι ρομά μόλις αντελήφθησαν τους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαφύγουν και συνελήφθησαν, έπειτα από καταδίωξη, οι δύο σε αποθήκη οικίας και ο τρίτος σε πυλωτή πολυκατοικίας, έχοντας στην κατοχή του ένα διαρρηκτικό εργαλείο-κατσαβίδι. Στην κατοχή τους βρέθηκαν, χρήματα και διάφορα κοσμήματα, χρυσαφικά και ρολόγια καθώς και κινητά τηλέφωνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι τρεις συλληφθέντες ήταν ενταχθεί σε εγκληματική ομάδα και με την ίδια ή διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, από τις αρχές του 2018 προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις οικιών στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το επιτελείο του συριζαίου υπουργού Προ-Πο Τόσκα, ήδη ελέγχει διεξοδικά τα βιογραφικά των ρομά με σκοπό να τους εντάξει άμεσα στο πρόγραμμα PROACTIVE ώστε να εκπαιδεύσουν αστυνομικούς για την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού που τους οδήγησε σε αυτές τις πράξεις!

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στο Ελλαδιστάν του 2018.

Διαβάστε επίσης: Ούτε σε ανέκδοτο δεν γίνονται αυτά: Οι συριζαίοι έβαλαν εκπαιδευτές Ρομά στην Αστυνομία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/summoria-roma-eiche-rhmajei-23-spitia-sta-notia-proastia-na-tous-parei-o-to#ixzz5CP2C2rwb

Exit mobile version