Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διεκδικούμε μια Ελεύθερη Ελλάδα και όχι να γίνουμε μέρος ενός σάπιου συστήματος

Άρθρο από την εφημερίδα “Εμπρός

Μια σειρά δημοσκοπικών ερευνών τις τελευταίες εβδομάδες, ήρθε για να ταράξει το πολιτικό σκηνικό που νόμιζε ότι θα ξεμπερδέψει εύκολα με το Εθνικιστικό Κίνημα.

Με την Χρυσή Αυγή να εμφανίζεται μέχρι και με διψήφια ποσοστά και ενώ συνεχίζεται ο σκληρός αποκλεισμός από τα ΜΜΕ, οι πολιτικοί αναλυτές έχουν καταλάβει ότι οι Εθνικιστές θα «ταλαιπωρήσουν» για αρκετά ακόμα χρόνια το πολιτικό σύστημα.

Στο ίδιο συμπέρασμα έχουν καταλήξει και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και για τον λόγο αυτό, μέσα σε διαδρόμους και σε γραφεία γίνονται ζυμώσεις για να στηθεί ένα ακόμα πολιτικό παραμάγαζο, με την ελπίδα να αναχαιτίσει την δυναμική του Λαϊκού Συνδέσμου.

Καθώς ούτε και αυτό το σενάριο είναι εύκολο να υλοποιηθεί (το γνωρίζουν και οι ίδιοι άλλωστε) θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε είδους προσπάθεια διεμβολισμού. Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «οι Βουλευτές, οι Ευρωβουλευτές, τα Στελέχη και τα Μέλη της Χρυσής Αυγής δηλώνουμε απερίφραστα πώς είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά. Το αρραγές μέτωπο του Εθνικιστικού Κινήματος – που δεν επλήγη από δολοφονίες και φυλακές – δεν υπολογίζει τους ανύπαρκτους “ελλαδέμπορους” και τους υποκινητές τους.»

Επειδή δεν είμαστε οι «εθνικιστές» που έχουν συνηθίσει αλλά ούτε και εκείνοι που συνδιαλλάζονται με τα βρώμικα απόνερα του συστήματος, ας γίνει επιτέλους ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή δεν διεκδικεί να γίνει ένα «κομμάτι» του συστήματος. Διεκδικούμε κάτι πολύ μεγαλύτερο: Μια Ελεύθερη Ελλάδα. Και αυτό δείχνει να διεκδικεί ένα ευρύτερο κομμάτι του Ελληνικού Λαού, που ξεπερνά ακόμα και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Γιατί δεν είναι μόνο οι δημοσκοπήσεις για την δυναμική των κομμάτων… Υπάρχουν και άλλες, πιο «ανησυχητικές» για το σύστημα. Ενδεικτικά να παραθέσουμε την έρευνα της ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ σύμφωνα με την οποία, οι θεσμοί στους οποίους δείχνουν την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη οι Έλληνες, είναι κατά σειρά η Οικογένεια, ο Στρατός, η Δικαιοσύνη και η Εκκλησία, ενώ στο αντίποδα έχουμε την τηλεόραση, τις ΜΚΟ, τα κοινωνικά δίκτυα και τους συνδικαλιστές. Δηλαδή πρώτοι στις προτιμήσεις έρχονται οι Θεσμοί που στηρίζει η Χρυσή Αυγή και τελευταίοι εκείνοι που την πολεμούν!

Το Εθνικιστικό Κίνημα πρέπει να διαφυλάξει την πολιτική του ταυτότητα και την ιδεολογική του καθαρότητα πάση θυσία. Δεν διακυβεύεται ένα στενό κομματικό συμφέρον, αλλά το ίδιο το μέλλον της Πατρίδας μας, εκτός αν δεχτούμε ότι το μέλλον της, δεν είναι συνδεδεμένο με τους Εθνικιστές, αλλά με τους τυχοδιώκτες και τους «ελλαδέμπορους» του συστήματος που τους συντηρεί.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diekdikoume-mia-eleutherh-ellada-kai-ochi-na-ginoume-meros-enos-sapiou-sust#ixzz5CTIwunos

Exit mobile version