Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλγερινός εμφύλιος στην Ομόνοια: Άγριες συμπλοκές και μαχαιρώματα! Ανίκανη να προστατεύσει τους πολίτες η «πρώτη φορά αριστερά»

Η εγκληματικότητα όχι δεν μειώνεται όπως διατρανώνουν τα κυβερνητικά στελέχη, αλλά τα μαχαιρώματα και οι πυροβολισμοί έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Άγριες συμπλοκές μεταξύ αλγερινών σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας μπροστά στους ανυποψίαστους περαστικούς! Ένα άτομο γλύτωσε από θαύμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν πως η συμπλοκή των δύο ομάδων έγινε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ενώ είναι ευρέως γνωστό πως οι συρράξεις γίνονται ως επί το πλείστον για τον έλεγχο της πιάτσας των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών το μεσημέρι της Τετάρτης και από κει στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς αντιμετωπίζει πολλαπλά τραύματα στη περιοχή του θώρακα. Μάλιστα οι γιατροί που τον εξέτασαν εκτίμησαν πως αν το μαχαίρι είχε μπει μερικά εκατοστά πιο πάνω τότε πιθανόν να είχε χάσει τη ζωή του.

Η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ και ο υπουργός Προ-Πο Τόσκας είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κύμα εγκληματικότητας, το οποίο πηγάζει από τις επικίνδυνες πολιτικές των ανοιχτών συνόρων που εφαρμόζουν εδώ και τρία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/algerinos-emfulios-sthn-omonoia-agries-sumplokes-kai-machairwmata-anikanh-n#ixzz5CTPOr7QE

Exit mobile version